Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Sub 250 II
Re: Dynaudio Sub 250 II
Tisztelt fórumtársak! Ezúton szeretnék minden érdeklődőtől elnézést kérni, hogy nem válaszoltam. Nagyon elfoglalt vagyok s nem léptem be már régóta! A sub korábban elkelt! A témát nem zártam! Sajnálom!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6681
Ha esetleg olvasnád is a privátjaidat akkor láthatnád, hogy szinte "sorban állnak" az emberek a cuccodért.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6681
Február 1. óta nem lépett be. Szerintem ahelyett, hogy idetoljátok, hogy küldtem pü-t, inkább próbálkozzatok email-el, talán azt hamarabb olvassa.
Itt a módja:
viewtopic.php?p=2644957#p2644957
Itt a módja:
viewtopic.php?p=2644957#p2644957
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Üdv. Küldene egy tel.számot. Köszönöm.
-
Unimax
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szintén zenész, ha megvan még!
Igen! Érdekel. Küldtem PÜ-t.
110 ezer érdekes lehet valakinek a sub-ért?
Dynaudio Sub 250 II
Egy, a címben szereplő kompakt, aktív, zárt mély hangszóró eladó. Karcmentes állapotban. Hibátlanul működik.
Az ára 115e Ft.
Sopronban személyesen átvehető. A szállításban igény szerint tudok segíteni.
Kérlek privát üzenetben érdeklődj!
Az ára 115e Ft.
Sopronban személyesen átvehető. A szállításban igény szerint tudok segíteni.
Kérlek privát üzenetben érdeklődj!