Leendő tulajdonosának sok örömöt fog okozni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario Constellation Cygnus mkII
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 281
Re: Chario Constellation Cygnus mkII
Figyelmetekbe ajánlom ezt a gyönyörű Chario hnagsugárzót.
Nekem is volt korábban. Nagyon szerettem a természetes, nagyon jó felbontású hangját.
Re: Chario Constellation Cygnus mkII
Ezek nagyon finom hangú álló dobozkák. Valaki biztosan jól fog velük járni. Még akár karácsonyi ajándék is lehet belőle.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Chario Constellation Cygnus mkII
Megválnék a fent nevezett Chario Constellation Cygnus Mk2 hangsugárzóimtól, voltaképpen még be sincs járódva, 110-120 óra lehet benne, következésképpen új állapotban van, természetesen minden tartozékával, vissza kell térjek az állványos hangsugárzókhoz, ez az egyetlen oka az eladásnak.
Nyilván nem kell különösebben bemutatni ezt a kis Olasz kézműves ékszerdobozt.
Minden egyéb részlettel kapcsolatban privátban kérnék megkeresést.
Tömörkényen találhatók, érte kell jönni, nem szeretném küldeni, egyébként is fülügyre kell venni :)
Csere, beszámítás sem opció.
Az árát illetően 740.000 forintra gondoltam, de azért beszéljünk róla telefonon, annyit azért megjegyeznék, hogy megjelenésekor kis híján 1.7 milliós árat lőttek be ezekre a dobozokra, ami mostanra akciózva, fekete péntekezve is kicsivel kevesebb mint 1 milló.
tapaizo@gmail.com
+36302198979
Nyilván nem kell különösebben bemutatni ezt a kis Olasz kézműves ékszerdobozt.
Minden egyéb részlettel kapcsolatban privátban kérnék megkeresést.
Tömörkényen találhatók, érte kell jönni, nem szeretném küldeni, egyébként is fülügyre kell venni :)
Csere, beszámítás sem opció.
Az árát illetően 740.000 forintra gondoltam, de azért beszéljünk róla telefonon, annyit azért megjegyeznék, hogy megjelenésekor kis híján 1.7 milliós árat lőttek be ezekre a dobozokra, ami mostanra akciózva, fekete péntekezve is kicsivel kevesebb mint 1 milló.
tapaizo@gmail.com
+36302198979