Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Chario Constellation Cygnus mkII

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
tibi62
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 281

Re: Chario Constellation Cygnus mkII

Hozzászólás Szerző: tibi62 »

Figyelmetekbe ajánlom ezt a gyönyörű Chario hnagsugárzót.🥰 Nekem is volt korábban. Nagyon szerettem a természetes, nagyon jó felbontású hangját.
Leendő tulajdonosának sok örömöt fog okozni.

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 92

Re: Chario Constellation Cygnus mkII

Hozzászólás Szerző: frankie »

Ezek nagyon finom hangú álló dobozkák. Valaki biztosan jól fog velük járni. Még akár karácsonyi ajándék is lehet belőle.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 74

Chario Constellation Cygnus mkII

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Megválnék a fent nevezett Chario Constellation Cygnus Mk2 hangsugárzóimtól, voltaképpen még be sincs járódva, 110-120 óra lehet benne, következésképpen új állapotban van, természetesen minden tartozékával, vissza kell térjek az állványos hangsugárzókhoz, ez az egyetlen oka az eladásnak.
Nyilván nem kell különösebben bemutatni ezt a kis Olasz kézműves ékszerdobozt.
Minden egyéb részlettel kapcsolatban privátban kérnék megkeresést.
Tömörkényen találhatók, érte kell jönni, nem szeretném küldeni, egyébként is fülügyre kell venni :)
Csere, beszámítás sem opció.

Az árát illetően 740.000 forintra gondoltam, de azért beszéljünk róla telefonon, annyit azért megjegyeznék, hogy megjelenésekor kis híján 1.7 milliós árat lőttek be ezekre a dobozokra, ami mostanra akciózva, fekete péntekezve is kicsivel kevesebb mint 1 milló.

tapaizo@gmail.com
+36302198979
IMG_1100.JPG
IMG_1099.JPG
IMG_1098.JPG
IMG_1097.JPG
IMG_1094.JPG
IMG_1093.JPG
IMG_1091.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”