Valóban! - az érzékenység nem erőssége az Arro-nak - minden más azonban igen!
Évekkel ezelőtt sokat szemeztem egy ilyennel, de nagy(obb) teljesítményű erősítő hiányában sajnos elengedni voltam kénytelen. De akinek van, vagy ilyen vonalon mozog, az vágjon bele nyugodtan, mert nagyszerű hangot kap a pénzéért.
Aki még további hiteles infókat szeretne a Totemekről, Dragonweed kollégához forduljon....Ha valaki, ő akkor testközelből ismeri őket...
Sok sikert az eladáshoz!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Totem Acoustic Arro
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 96
Re: Totem Acoustic Arro
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
-
pantera
- Nincs visszaút

- Értékelés: 48
Re: TOTEM ACOUSTIC ARRO
A korai Totem-ek közül az egyik legjobb hang.... A 87dB/W/m ugyan kicsit idealizált, a valóság közelebb a 85-höz, de elég könnyű hajtani. A többi adat stimmel.
-
PeTom
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Totem Acoustic Arro
Eladásra kerül egy TOTEM ACOUSTIC ARRO hangfal hibátlan állapotban. Természetes, részletgazdag hangzást kínál feszes mély hangokkal és tiszta középtartománnyal. Az Arros hangzása lenyűgöző egységet ölt, zökkenőmentes integrációt a frekvenciatartomány aljától a tetejéig. A basszusra éhesek talán felvonják a szemöldöküket a légsúlyú mélynyomók ??láttán, de lehet csodálkozni. Meglepően jó méllyel rendelkezik. A Totem leírása szerint az Arro +/- 3dB-re képes 40 Hz-től 23 kHz-ig, "megfelelő elhelyezéssel". Kanadai gyártás, 2 utas, bassreflex kialakítás 87db / 1w / 1m. 4 ohms 20-80 watt Méret: 85 x 13 x 18 cm súly:9.6 kg Kettős kábelezési lehetőség
Új ára: 2500 Euro
Próbálható, rendszerbe kötve Nagymaroson
Ára 320 eFt
Új ára: 2500 Euro
Próbálható, rendszerbe kötve Nagymaroson
Ára 320 eFt