Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Willkins DM 620i
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

- Értékelés: 79
Re: Bowers & Willkins DM 620i
Up 140.000Ft.
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

Állvány elkelt külön, gyári tüskéjen áll már csak, igy az árát módosítanám 150.000Ft-ra.
Nekem egy pár 630i-m van (nagytestvér) annak sem hullámos a pereme. A perem károsodásának két fő oka lehet : nagy hőingadozás a helyiségben ahol van, vagy direkt napsütésnek volt kitéve hosszabb ideig. Én mind a két tényezőtől óvom a hangsugárzóim, valószínű ezért vannak még mindig viszonylag jó állapotban 30 év után is.
Az "alsó driver" egy passzív membrán, így ott a hullámosodás a fent említett körülmények között sem játszik.
Az "alsó driver" egy passzív membrán, így ott a hullámosodás a fent említett körülmények között sem játszik.
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

Nos átböngésztem a netet a hullámos perem a legnagyobb valószínűséggel a korából fakad. Találtam pár darabot a nemzetközi piacon azok is hasonló vagy rosszabb állapotnak hozzáteszem (álvánnyal, tüske, jumper nélküliek es jukas grillesek) es meg drágábbak . Úgy néz ki a helyzet az előző tulajdonosnak meg lettek a gyári jumperek is amik ha nem jutnak el hozzám eladasig akkor viard hd line jumpert csinálok hozzá a gyárit pedig utólag postázom. Az árát pedig mindennek fényében es hogy meg mindig sok itthon a doboz mint a képek is mutatják 175.000Ft-ra csökkentem álvánnyal együtt.
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 130
Nagy valószínűséggel 4 évig nálam voltak ezek a hangfalak , és akár még van plottyenve akár nincs szenzációs hangja van ennek a 620 nak .
Nem a színpadot hallod hanem egy egész szobát betöltő hangja van , mélye , magasa és közepe is nagyon hallgatható.A nautilusnál nem tudom jobban szól e , de a 603-al össze sem lehet hasonlítani.
Azóta volt már több jobb és drágább hangfalak de ez a 620 simán megállja a helyét.
Nem a színpadot hallod hanem egy egész szobát betöltő hangja van , mélye , magasa és közepe is nagyon hallgatható.A nautilusnál nem tudom jobban szól e , de a 603-al össze sem lehet hasonlítani.
Azóta volt már több jobb és drágább hangfalak de ez a 620 simán megállja a helyét.
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
"KEF pereme is mintás még is gyárilag olyan"
Ezt rosszul tudod, azok a Kef hangsugárzók egy idő után lesznek ugyanilyen hullámosak, széria hiba, szinte az összesnél azokból az évjáratokból és sorozatból.
Azt pedig, hogy ez a belépő 620i jobban szóljon egy 30kg-os 803-nál, azt szerintem senki nem fogja itt elhinni. Ennél még egy 603 s2 és valószínűleg többet tud.
Ezt rosszul tudod, azok a Kef hangsugárzók egy idő után lesznek ugyanilyen hullámosak, széria hiba, szinte az összesnél azokból az évjáratokból és sorozatból.
Azt pedig, hogy ez a belépő 620i jobban szóljon egy 30kg-os 803-nál, azt szerintem senki nem fogja itt elhinni. Ennél még egy 603 s2 és valószínűleg többet tud.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 84
"Szia neharagudj hogy nem mentem annyira utána mint te ,de mind kettő mélyközép ugyanabban a mintázatban hullámos, mintha ikrek lennének ezért en ezt gyárinak állapotnak gondoltam mint például a KEF pereme is mintás még is gyárilag olyan. De lehet pont emiatt hullámos perem miatt tudott komolyabb minőségben szólni a nautilus 803 nál "élő releváns tapasztalt után merem ezt kijelenteni" ugyanazon lancban csak a hangfal lett cserélve. Köszönöm a segítséget ma is tanultam valamit a perem hullámosodásáról."
Nem is kellett utána menned.
Amit csatoltál B & W gyári promóciót azon sem hullámos, egyértelműen látszik.
Nem is kellett utána menned.
Amit csatoltál B & W gyári promóciót azon sem hullámos, egyértelműen látszik.
Már a B oldal forog így 60 felett...
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

Sziasztok Eger-Tát útvonalon átvehető ma.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6442
Én sem mentem utána, elég ránézni a képre - ez biztos nem így jött ki a gyárból.Nagy Gabi írta: ↑2025.11.09., vas. 08:56
Szia neharagudj hogy nem mentem annyira utána mint te ,de mind kettő mélyközép ugyanabban a mintázatban hullámos, mintha ikrek lennének ezért en ezt gyárinak állapotnak gondoltam mint például a KEF pereme is mintás még is gyárilag olyan. De lehet pont emiatt hullámos perem miatt tudott komolyabb minőségben szólni a nautilus 803 nál "élő releváns tapasztalt után merem ezt kijelenteni" ugyanazon lancban csak a hangfal lett cserélve. Köszönöm a segítséget ma is tanultam valamit a perem hullámosodásáról.
Gyárinak gyári, csak a kor nem segített neki...
Az meg hogy te jobbnak halottad így a 803-nál (amit nem kétségbe akarok vonni), nem hiszem, hogy a hullámos peremnek köszönhető.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

tonee73 írta: ↑2025.11.09., vas. 08:29Tulajdonképp igen, csak a hullámos mélyközép peremet felejtetted el megemlíteni.![]()
Szia neharagudj hogy nem mentem annyira utána mint te ,de mind kettő mélyközép ugyanabban a mintázatban hullámos, mintha ikrek lennének ezért en ezt gyárinak állapotnak gondoltam mint például a KEF pereme is mintás még is gyárilag olyan. De lehet pont emiatt hullámos perem miatt tudott komolyabb minőségben szólni a nautilus 803 nál "élő releváns tapasztalt után merem ezt kijelenteni" ugyanazon lancban csak a hangfal lett cserélve. Köszönöm a segítséget ma is tanultam valamit a perem hullámosodásáról.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6442
Tulajdonképp igen, csak a hullámos mélyközép peremet felejtetted el megemlíteni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

Tegyük egy kicsit vonzóbbá 190.000Ft az új ár.
-
Nagy Gabi
- Fórumlakó

Bowers & Willkins DM 620i
Sziasztok , eladó a címben szereplő hangfalam mert már egy kicsit megsokasodtak itthon a hangfalak (4 pár + egy 5.2.2
).Minőségi láncban nálam Bélapátfalván kipróbálható, Szállításban megegyezés szerint tudok segíteni. A hangfalhoz jár egy söund arts állvány is a képen látható. Doboza es gyári jumpere nincs meg ,a hangfal korához képest szép állapotú,a hangja pedig Hegellel pazar. Irányára 210.000Ft.