, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Totem Acoustic Model 1 Signature (2003) páros
Re: Totem Acoustic Model 1 Signature (2003) páros
holnap ismét mennem kell Bp.-re
> ha reggel 9:00h-ig valaki TELEFONON visszajelez
, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki 
, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki Utoljára trane ugrasztotta előre 2025.12.28., vas. 21:04-kor.
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Re: Totem Acoustic Model 1 Signature (2003) páros
úgy alakult, hogy holnap megyek Bp.-re
> ha reggel 7:30h-ig valaki TELEFONON visszajelez
, föl tudom vinni a hangsugárzókat 
, föl tudom vinni a hangsugárzókat védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Re: Totem Acoustic Model One Signature (2003) páros
a hátlapokat mutató képeken pedig jól látni a gyári számokat, melyek a Stereophile alább belinkelt tesztjében szereplő párosát (M1-2213 A & B) sorban követő M1-2214 A & B 
ja, és a jumperek a Totem saját, Tress hangsugárzó kábeléből készült, gyárilag a hangsugárzókhoz adott példányok
ja, és a jumperek a Totem saját, Tress hangsugárzó kábeléből készült, gyárilag a hangsugárzókhoz adott példányok
és a belső képek 
mivel a gépemmel csak 3 (belső> ld. a következő sorozat) képet tudtam készíteni, s mert az előző tulaj fotóihoz képest nem változott a Model 1-esek állapota, így beteszem azokat (beforgatva, a fölös részeket levágva) 
mivel több ilyen irányú megkeresés érkezett, jelzem hogy beszámítani nem tudok semmit - köszönöm a megértést 
sziaHuri2 írta: ↑2025.10.20., hétf. 19:23Helló
Amióta felraktad várom az eredeti képeket mert mint tudjuk van ebből egy pár évjárat és változat,és szemből mind ugyanolyan az áruk közti különbséget nem is említve.
Szóval kell egy fotó bizonyíték gyanánt a hátuljáról mert amíg az nincs ez sajnos csak attól Signature hogy én ide a hirdetésed "aláírtam"
Üdv
,a hirdetés címében és szövegében (ld. lentebb), ill. a Stereophile tesztjét belinkelve is egyértelműsítettem, hogy konkrétan melyik Signature változatról van szó /"When I placed the new, mahogany-finished Model 1 Signatures (serial nos. M1-2213 A & B)" - 2003 - mivelhogy erről a modellről szól a cikk/, - így a hangsugárzókról mindent megtalálsz ott; valamint szintén írom, hogy "a Stereophile tesztjében (https://www.stereophile.com/content/tot ... april-2003) szereplő példányok közvetlenül utáni a(z egymás után következő) gyári számuk, s mint azok, ők is valódi mahagóni furnérosak"
fotók pedig a fényképezőgépem visszatérő problémája miatt nincsenek még (ezért írtam, hogy "később") - amint tudom, pótlom őket
Helló
Amióta felraktad várom az eredeti képeket mert mint tudjuk van ebből egy pár évjárat és változat,és szemből mind ugyanolyan az áruk közti különbséget nem is említve.
Szóval kell egy fotó bizonyíték gyanánt a hátuljáról mert amíg az nincs ez sajnos csak attól Signature hogy én ide a hirdetésed "aláírtam"
Üdv
Üdv
Totem Acoustic Model 1 Signature (2003) páros
eladó lett ez a nagyszerű hangsugárzó-pár. mindkét példány hangszórói tökéletes állapotúak, ill. egy odavert sarok-sérüléstől eltekintve a dobozok is nagyon szép állapotúak (megnéztem belülről a kabinetet, semmi baja). a Model One Signature-ök nemcsak szépek, de mindenféle zenén elég jól szólnak
- viszont egy kraftosabb erősítővel tudják igazán megmutatni, mit is tudnak
ami izgalmas, hogy a Stereophile tesztjében (https://www.stereophile.com/content/tot ... april-2003) szereplő példányok közvetlenül utáni a(z egymás után következő) gyári számuk, s mint azok, ők is valódi mahagóni furnérosak
megj.: állványt nem tudok adni hozzájuk
az áruk 330.- eFt + postaktsg., vagy el kell jönni értük Szilvásváradra> akit érdekelnek, legyen szíves, HÍVJON
a 30-kettő39-héthárom4négy-en - köszi
végül, saját képeket később tudok csak föltenni
, de ilyenek 
ami izgalmas, hogy a Stereophile tesztjében (https://www.stereophile.com/content/tot ... april-2003) szereplő példányok közvetlenül utáni a(z egymás után következő) gyári számuk, s mint azok, ők is valódi mahagóni furnérosak
megj.: állványt nem tudok adni hozzájuk
az áruk 330.- eFt + postaktsg., vagy el kell jönni értük Szilvásváradra> akit érdekelnek, legyen szíves, HÍVJON
a 30-kettő39-héthárom4négy-en - köszivégül, saját képeket később tudok csak föltenni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.11.26., szer. 11:27-kor.
Ok: topikgazda kérésére módosítva
Ok: topikgazda kérésére módosítva