Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mellorn Audio hangsugárzók

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 46

Re: Mellorn Audio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: hifipeti »

Érdeklődés több is volt, de még senki sem szánta rá magát a meghallgatásra. Lehet jönni meghallgatni akár saját erősítővel is. Extra hang lesz garantálom. Ennyiért tényleg ajándék. Meghallgatás Pesttől 8km az M0 mellett 2225 Üllő

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1202
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

Ma nekem is alkalmam volt megtekinteni, ezek tényleg ritkaságok. Nekem is volt még sok évvel ezelőtt Mellorn MC előfokom. A Mellorn dolgok nagyon igényesek voltak, kár hogy nem lett sokkal sikeresebb a cég.

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

:music1: :guitar: :drum: Most szól hallod? 36_1_11.gif

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Utolsó leárazás FIX 600 ezer Ft hatszázezerft Hatszázezer cca :car-fiat: 1500 euro Előtte természetesen meghallgatható tesztelhető stb Ennélazért nagyobb kocsi kell hozzá

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

A gyönyörű hang
20250925_183533.jpg

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Csere ajánlatokat ( előnyöset is) kaptam már . . Meghallgatásra nem tolakodnak. Jelezném cash re van szükségem az utódhoz ( egy csekély része ennek az ára) Mostantól extra kedvező ár 650 ezer ft

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Kiigazítás: Nem csak 2 készült hanem összesen 9 pár. ( a forgalmazó hívta fel rá a figyelmemet.) Azért hittem ezt, mert eladót még nem láttam belőle. Állítólag mind az eredeti tulajdonosoknál van nem cserélt gazdát egy sem Ez számomra azért mond valamit. :kapdelm:

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem szeretek leárazni, főleg a kínálati árnál lényegesen nagyobb értéket hordozó komponenst. Aki nem is hallott a cégről nehezen tudja elképzelni milyen remek termékeket gyártottak. Ez a pár hangszóró mutatta be a Mellorn elektronikák kvaltásait. Minőségi kivitelezés kíváló alkatrészek . Nem egy sorozatgyártmány hanem egy remek manufaktúra terméke. Nem a profit megszerzése volt vele a cél hanem a kompromisszummentes megszólaltatás.Már a külső mínőségi hangváltó is jelzi ezt a törekvést Nem eladásra gyártották csak az elektronikák bemutatásához demóztak vele. Természetesen nemcsak a Mellorm készülékekkel működik jól. Nem kell extra meghajtás hozzá csöves 30W vagy félvezetős 50 W elég hozzá.Már a külső mínőségi hangváltó is jelzi ezt a törekvést. Akit érdekel jöjjön hallgassa meg hogy kevés pénzért mennyi hangot lehet kapni ( és ne a teszteből tájékozodjon inkább hallgasson egy kis zenét) mert nincs hozzáadott marketingfelár .Egy ilyen kivitelezésű és beltartalmú hangszórópárt egy nemzetközi cég a milliós kategóriába helyez. Az eladásom oka egy ritka adottságom. Túl nagy hozzá a zenehallgatóm 10-cca 40m2 ig nyugodtan merem ajánlani(több mint 50 m2 nagy belmagassággal) Kedvcsinálónak meggyőződésem ellenére csökkentem az árat 700 ezer forintra

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 392

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

T. Topiktársak!
Én pár éve hallottam konkrétan ezt a hangsugárzót a Mellorn Audioban.
Nekem igen nagy élményt nyújtott!(Egyáltalán az a hang,amit a komplett Mellorn rendszer nyújtott igen kiemelkedő volt,nem sok jobbat hallottam!
Nagyon ajánlom!
Üdv. Gyuri

hifipeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Mellorn Audio hangsugárzók

Ritka ezt biztosan lehet állítani. Összesen 2 pár készült belőle. A Mellorn Audio remek hangú elektronikáit szinte mindenki ismeri( phonok stb a Nemesis lemezjátszó kíváló kvalitásaival együtt) Gyönyörű zongoralakk fekete torony ami maga a tömény zeneiség Természetesen a komolyzene és a jazz szakavatott interpretálója.( A hard rock sem idegen tőle de egy zúzós trash metál nem az ő műfaja ) Tech adatok 92db 30hz-30khz 8ohm Visaton hangszórók mesterien illesztve antik Litze kábelezéssel. Elől magas + közép hátul a mély és egy passzív membrán. Külön dobozban a külső hangváltó (akár triampra is ad lehetőséget) Tartozéka 1 pár tüskés talp + 2 pár szintén Litze bridgekábel ( a képeken lévő fekete platformok nem tartozékok) Méretei: Szélesség 26 cm Mélység: 39cm Magasság: 110cm Tömeg : cca 45kg/db Meghallgatható 2225 Üllő Pest megye. Mobil +36-20 9418 096.. Ára 750 ezer ft
20250925_163409.jpg
20250925_183635.jpg
20250925_183356.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”