Eladó egy különleges
StandArt 2 hangfal pár, a Zsolt Audio egyik legendás típusának prototípusa.
- Első tulajdonos vagyok – közvetlenül a gyártótól vásároltam, még az ünnepek előtt, nem várva a széria indulását.
- Különlegessége: a keresztváltók ennél a darabnál még külön külső dobozban kaptak helyet.
- Tartozékok: 3 acél tüskén álló eredeti fém lábak.
- A dobozokon gyárilag nem volt felirat, így egyszerű címkéket készítettem a hátoldalra.
Hangzás
A StandArt 2 egyik legnagyobb erőssége a zeneiség és az érzelmek közvetítése, különösen klasszikus zenén és akusztikus műfajokon.
Idézetek a szakmai sajtóból:
„…ha új hangdobozt kéne vennem, hát az egész mostani mezőnyből ezt választanám. És mindenki emelje meg a kalapját, mert eddig ez a legjobb magyar gyártmányú hangsugárzó!”
„Feltétlen ajánlásunkat élvezi még két artista a felsőbb kategóriából: a JPW AP2 és a StandArt 2. Mindkettő főleg komolyzenei magasságban csillogtatja erényeit az aktrasztikus dzsessz trapézain…”
- AudioWorld 2016 – Nagy Gábor Pál:
„Jól emlékszem, egyszer a Krúdy-ban, a pincében hallgattam ezt a rendszert, a Nexus elő-végfokot egy StandArt 2-vel, egy Zorán lemezzel. Egészen megdöbbentő volt, ahogy ez a páros közvetíteni tudta a Zorán énekében megbújó érzelmeket. Az érzelem közvetítés képessége a zene reprodukció legmagasabb foka… Ez pedig azt jelenti, hogy a dolog kiállta az idő próbáját, minőség és értékállónak is bizonyult egyszerre.”
Állapot: dohányfüst- és állatmentes környezetből, a korának megfelelő esztétikai állapotban.
Ár: 90 000 Ft
Helyszín: Pomáz
Átvétel: személyesen, meghallgatással kipróbálható.