Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Preludium B31
-
Füleske
- Újonc fórumos

- Értékelés: 9
Re: Preludium B31
Egyelőre jegelve.
-
Füleske
- Újonc fórumos

Annyit javult a helyzet, hogy ha a helyszíni meghallgatástól el tud tekinteni a kedves érdeklődő, az átadás-átvételt meg tudjuk oldani Budapesti helyszínen is.
Ja és: ára mostantól 30 000 Ft.
Ja és: ára mostantól 30 000 Ft.
-
Füleske
- Újonc fórumos

Na jó: 35 000 Ft.
-
Füleske
- Újonc fórumos

Preludium B31
Eladó egy pár Preludium B31, eredeti hangszórókkal, sértetlen állapotban, nem agyonhasználva...
A mélysugárzók peremezve voltak néhány éve (ne kérdezd, nem tudom, öt-hat), de egyébként azóta még be sem lett járatva, mindazonáltal szerintem pont azt tudja amit eredetileg is tudott.
Végig nálam voltak, első gazda vagyok, jó dolguk volt, a nappaliban laktak.
Megnézni, meghallgatni (egyebet nem...!) Tiszaújvárosban lehet, elvinni is innen kellene mert nem tudom postázni, és akkor amúgy is nehéz lenne meghallgatnod vásárlás előtt...
Hát igen. A garanciája már egy ideje lejárt.
Privátban keress, hamar válaszolok.
Ára 39 000 Ft.
A mélysugárzók peremezve voltak néhány éve (ne kérdezd, nem tudom, öt-hat), de egyébként azóta még be sem lett járatva, mindazonáltal szerintem pont azt tudja amit eredetileg is tudott.
Végig nálam voltak, első gazda vagyok, jó dolguk volt, a nappaliban laktak.
Megnézni, meghallgatni (egyebet nem...!) Tiszaújvárosban lehet, elvinni is innen kellene mert nem tudom postázni, és akkor amúgy is nehéz lenne meghallgatnod vásárlás előtt...
Hát igen. A garanciája már egy ideje lejárt.
Privátban keress, hamar válaszolok.
Ára 39 000 Ft.