Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha HX Referencia hangfalszett
Re: Yamaha HX Referencia hangfalszett
Szia! Picit porosak a hangszóróperemek amik egyébként impregnált szövetből vannak tehát nem öregednek mint a gumiból készültek.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 87
Re: Yamaha HX Referencia hangfalszett
Szia!
Selyem nélkül tennél fel képeket?
Köszi.
Selyem nélkül tennél fel képeket?
Köszi.
Már a B oldal forog így 60 felett...
Yamaha HX Referencia hangfalszett
Költözés miatt eladóvá vált a Yamaha egykori csúcs HX-sorozatú hangfalszettem ami áll egy pár NS-8HX és egy pár NS-4HX valamint egy NS-C5HX center és egy YST-SW1500 mélyládából. Cseresznye színűek 2005-ben vásároltam újonnan őket dobozaik, papírjaik is megvannak és hibátlanul működnek. A szetthez tartozna ugyan ilyen cseresznye színű hifi állvány, TV állvány és hangfalállvány a NS-4HX hangfalakhoz.
Nézegettem a külföldi Ebay-es árakat és megpróbáltam kicsit azok alá árazni.
NS-8HX frontpár 420ezer (teljesen karc és hibamentesek). NS-4HX háttérpár 170ezer. NS-C5HX center 100ezer. YST-SW1500 Sub 250ezer (teljesen karc és hibamentes gyári állapotú, távja ritkán volt használva olyan mint az új). Doboz, papírok mindegyikhez megvannak.
Megbontani csak akkor fogom ha mindenre lenne vevő!
A szett ára: 850ezer + ajándék az állványok.
Helyileg Mezőfalván rendszerben megfülelhető.
Nézegettem a külföldi Ebay-es árakat és megpróbáltam kicsit azok alá árazni.
NS-8HX frontpár 420ezer (teljesen karc és hibamentesek). NS-4HX háttérpár 170ezer. NS-C5HX center 100ezer. YST-SW1500 Sub 250ezer (teljesen karc és hibamentes gyári állapotú, távja ritkán volt használva olyan mint az új). Doboz, papírok mindegyikhez megvannak.
Megbontani csak akkor fogom ha mindenre lenne vevő!
A szett ára: 850ezer + ajándék az állványok.
Helyileg Mezőfalván rendszerben megfülelhető.