Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Contour 1.1
Re: Dynaudio Contour 1.1
Elkelt. Az állvány egyébként nem volt az árban.
Clearaudio Solution / Concept mc, Clearaudio Basic v2, Lindemann Limetree Bridge, Lyngdorf TDAI-2170, Lyngdorf FR-1, Zu audio
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Re: Dynaudio Contour 1.1
Állvány benne az árban?
Dynaudio Contour 1.1
Eladó Dynaudio Contour 1.1 hangsugárzó, újkorában feláras, "szemes jávor" színben. Jó állapotú, nem látok rajta sérülést, természetesen a hangszórók is épek. A széria vége felé készült, késői példány, gyári doboza megvan. Ára: 220 000 Ft.
Helyileg Kerepesen található, de Pest megyén belül rugalmas vagyok az átadásban.
Jónéhány évig, többféle erősítővel (Rega Brio, Heed Obelisk si3, Linn Majik dsi, Musical Fidelity M6SPRX, Lyngdorf tdai-1120) is hallgattam, mindegyikkel szerettem a hangját. Lassan 1 éve nem használom, csak a helyet foglalja, így megválnék tőle.
Helyileg Kerepesen található, de Pest megyén belül rugalmas vagyok az átadásban.
Jónéhány évig, többféle erősítővel (Rega Brio, Heed Obelisk si3, Linn Majik dsi, Musical Fidelity M6SPRX, Lyngdorf tdai-1120) is hallgattam, mindegyikkel szerettem a hangját. Lassan 1 éve nem használom, csak a helyet foglalja, így megválnék tőle.
Clearaudio Solution / Concept mc, Clearaudio Basic v2, Lindemann Limetree Bridge, Lyngdorf TDAI-2170, Lyngdorf FR-1, Zu audio