Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Sonetto center I dió
Re: Sonus Faber Sonetto center I dió
Elkelt. Köszönöm. Zárom.
Bocsánat. A félreértések elkerülése végett pontosítnék. Az ajándék AQ Rocket 33 center kábel a 250 ezres árnál működött. A center ára most 200 000 Ft. Tehát kábel nélkül ennyi. A kábel külön is vihető. Köszönöm a megértést és az érdeklődést!
Olasz high end center féláron: 200 000 Ft. Csodaszép bútordarab nem mellesleg csodás hanggal! 30nyolc49 23huszon9
Hibátlan olasz kézműves csoda: 210 000
220 000 forint. Dió - a legszebb Sonus Faber színben.
Heti up : 230 000 ! Pont, mint a vadonatúj!
Sonus Faber Sonetto center I. Az eddigi legszebb centerem volt. "Hand made Italy" A házimozi rendszerem teljes leépítése miatt adom el. Sérülésmentes, gyári tartozékok és doboz. Jelenleg még Debrecenben. Most AJÁNDÉK center Audioquest center kábellel !!!
Csak 250 000 Ft
Csak 250 000 Ft
Van ennél szebb és jobb center ezen az áron? Szerintem nincs. Fáj is a szívem, de a házimozival végeztem. Sonus Faber Sonetto I dió színben FIX 250 000 Jelenleg még Debrecenben, de átvehető esetleg Budapesten is. Telefon: harminc849232kilenc
Heti up : 270 000
Nem is mondtam, hogy nem tökéletes a centered, csak ismerem a Rocket 33 korlátait, és hogy mennyivel szól jobban ugyanaz a hangfal egy 88-assal.
A center tökéletes bármelyik kábellel. De én teljesen felszámolom a mozirendszeremet. Mindent eladok.
Én a helyedben kipróbálnám Rocket 88-al is, mielött eladnám.
Továbbra is eladó a Sonus Faber Sonetto I center. 280 000 forint. Az ár nem változik , viszont most ajándékba adok hozzá egy közel 1 méteres AudioQuest Rocket 33 centerkábelt.
Sonus Faber Sonetto center I dió
Házimozi rendszer teljes felszámolása miatt eladom ezt a gyönyörű high-end centert. A Sonus Faber Sonetto sorozatához vásároltam dió színben a hazai forgalmazónál. Bár nem sokat használtam, mert keveset moziztunk. Ezért is engedem el. Makulátlan állapotban, gyári dobozában papírjaival Debrecenben vagy Budapesten vehető át. Csere - beszámítás köszönöm nem. Ára: 280 000 Ft