Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Zensor 5 álló hangfalpár (dió színben) -Bp.
Re: Dali Zensor 5 álló hangfalpár (dió színben) -Bp.
Egy meghatározó szakasz lezárult, elkelt! köszönöm a lehetőséget.

Dali Zensor 5 álló hangfalpár (dió színben) -Bp.
Sziasztok!
Eladóvá vált a képen látható Dali Zensor 5-ös álló hangfalpárom (dió színben). (Nem az AX-es újra kiadás!!!) Hibátlan esztétikai és műszaki állapotban vannak. Nagyon vigyáztam rájuk és meghajtva sem voltak (40W erősítővel használtam őket lakásban). Megtekinthetők, meghallgathatók Budapesten a 18. Kerületben. Sajnos, szállítást nem tudok vállalni. A súlya, mérete miatt a csomagküldést sem igazán preferálnám. Az ebből adódó kockázatokért sem tudok felelősséget vállalni (pl. sérülés).
Ára: 120.000 Ft.
Frekvencia tartomány + / - 3 dB [Hz]: 43 - 26.500
Érzékenység (2,83 V / 1 m) [dB]: 88,0
Impedancia [ohm]: 6
Maximális SPL [dB]: 108
Ajánlott erősítő teljesítmény [W]: 30-150
Keresztváltási frekvencia: 2400 Hz
Magas-sugárzó: 1 x 25 mm-es textil dóm
Mélysugárzó 2 x 5 " farost membrán
Ház típusa: Bass Reflex
Eladóvá vált a képen látható Dali Zensor 5-ös álló hangfalpárom (dió színben). (Nem az AX-es újra kiadás!!!) Hibátlan esztétikai és műszaki állapotban vannak. Nagyon vigyáztam rájuk és meghajtva sem voltak (40W erősítővel használtam őket lakásban). Megtekinthetők, meghallgathatók Budapesten a 18. Kerületben. Sajnos, szállítást nem tudok vállalni. A súlya, mérete miatt a csomagküldést sem igazán preferálnám. Az ebből adódó kockázatokért sem tudok felelősséget vállalni (pl. sérülés).
Ára: 120.000 Ft.
Frekvencia tartomány + / - 3 dB [Hz]: 43 - 26.500
Érzékenység (2,83 V / 1 m) [dB]: 88,0
Impedancia [ohm]: 6
Maximális SPL [dB]: 108
Ajánlott erősítő teljesítmény [W]: 30-150
Keresztváltási frekvencia: 2400 Hz
Magas-sugárzó: 1 x 25 mm-es textil dóm
Mélysugárzó 2 x 5 " farost membrán
Ház típusa: Bass Reflex