Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Epos M5i

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Zozi770
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 96

Re: Epos M5i

Hozzászólás Szerző: Zozi770 »

szia.gif

Köszönöm a lehetőséget és a pozitív hozzászólásokat, a hangsugárzó elkelt.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2752

Re: Epos M5i

Hozzászólás Szerző: mishow »

Zozi770 írta:
2025.02.18., kedd 20:34
Eladó a képen szereplő Epos M5i hangsugárzó szép esztétikai és hibátlan műszaki állapotban, dobozában.
Véleményem szerint kicsit alulárazott a hangfal, mert nagyon szerethető, részletes és hosszan hallgatható hangja van, nagy és pontos térábrázolással!
Mielőtt a Heed univerzum beszippantott volna, magam is a Creek-Epos vonalon mozogtam.
Az "M" hangdoboz széria hangsugárzóiból volt sajátom, és járt nálam többféle tesztpéldány is.
Ki merem jelenteni, hogy árkategóriájukon messze túlmutató erősítőket is képesek kiszolgálni, sőt kifejezetten kedvelik a "nagy vasakat". A másik, amire érdemes figyelni, hogy szeretik a levegőt, érdemes legalább fél-fél métert hagyni a falaktól, és meghálálnak egy kis tologatást a végső elhelyezés előtt.
Bár kicsi dobozok, de kb 20nm nem akadály nekik, főleg a fentieket betarva ;)

Zozi770
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 96

Epos M5i

Hozzászólás Szerző: Zozi770 »

IMG_6987.jpeg
IMG_6986.jpeg
IMG_6985.jpeg
IMG_6984.jpeg
IMG_6983.jpeg
IMG_6982.jpeg
szia.gif

Eladó a képen szereplő Epos M5i hangsugárzó szép esztétikai és hibátlan műszaki állapotban, dobozában.
Véleményem szerint kicsit alulárazott a hangfal, mert nagyon szerethető, részletes és hosszan hallgatható hangja van, nagy és pontos térábrázolással!

Ár: 145.000-Ft.

Eladás oka, csak is egy dolog, hogy most van lehetőségem visszavásárolni a Rogers Ls3/5 hangsugárzót, amit megbántam, hogy eladtam anno!

Helyileg Gyöngyösön meghallgatható, átvehető.

+36 hetven 339 huszonhárom 57

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”