Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Infinity Alpha 50
-
wankelrenesis
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Infinity Alpha 50
legyen 110.000 Ft
Utoljára wankelrenesis ugrasztotta előre 2025.08.16., szomb. 16:30-kor.
-
wankelrenesis

Re: Infinity Alpha 50
Új ár: 120.000 Ft
Szívesen megmutatom akkor is ha nincs konkrét vásárlási szándékod.
Szívesen megmutatom akkor is ha nincs konkrét vásárlási szándékod.
-
wankelrenesis

Infinity Alpha 50
Eladó a címben említett hangfalpár. Amit tudni kell róla:
A belső kábelezés nem gyári, Neotech-re van cserélve. (már így vettem)
A két magas sugárzó fel van újítva (ezt már én intéztem mert csak azután derült ki hogy nem szól megfelelően az egyik miután megvettem), az egyiken látszik hogy szenvedett egy pici esztétikai hibát a művelet során. Viszont most már úgy szól ahogy kell.
Fotóztam a mélysugárzókon lévő apró kis benyomódásokat.
Takaró szövetek jó állapotban vannak. Összességében jó állapotú, műszakilag hibátlan hangfalpár.
Helyileg Pest megye Aszód, meg lehet hallgatni az én rendszeremben is, vagy akár hozott elektronikával. ÁR: 140.000 Ft
A belső kábelezés nem gyári, Neotech-re van cserélve. (már így vettem)
A két magas sugárzó fel van újítva (ezt már én intéztem mert csak azután derült ki hogy nem szól megfelelően az egyik miután megvettem), az egyiken látszik hogy szenvedett egy pici esztétikai hibát a művelet során. Viszont most már úgy szól ahogy kell.
Fotóztam a mélysugárzókon lévő apró kis benyomódásokat.
Takaró szövetek jó állapotban vannak. Összességében jó állapotú, műszakilag hibátlan hangfalpár.
Helyileg Pest megye Aszód, meg lehet hallgatni az én rendszeremben is, vagy akár hozott elektronikával. ÁR: 140.000 Ft