Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W CDM7 SE
Re: B&W CDM7 SE
A dobozok holnap 14 óráig jegelve lettek....
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Re: B&W CDM7
Én sem értek hozzá, de ezek még valóban nem árnyékoltak, ezt jelzi is a kis mángespatkó + 0.5m a hátlapon.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 108
Szerintem ez nem árnyékolt ,ez jelezve is van a hátulján a matricán , hanem az ezt követő CDM7 NT , de ezt majd megfejti valaki aki nálam jobban ért hozzá.Smart845 írta: ↑2024.11.10., vas. 16:42Vörös cseresznye(red cherry), szerintem szebb mint a világosabb változat és úgy látom, hogy ez már az SE változat amelyik már mágnesesen árnyékolt is.Block írta: ↑2024.11.10., vas. 15:42Eladó lett egy B&W CDM7 hangsugárzó pár. Színe mint a képeken,..rózsa vagy mahagóni...:)
Helyileg Pécelen van,itt lehet átvenni,nem postázom.
Ár: 210000 Ft. Csere esetleg nívós tápkábel értékegyeztetéssel. (Lessloss ref. Valhalla aura.....
Érdeklődni Pü-ben kérném.
A másik hozzászólóval egyetértek, kb 2012 még,így vagy úgy de zenéltek a 600 as széria is, ma meg inkább végtelenségig,és értelmetlenül, feltárják a részleteket, és egyben kevesebb közük van a zeneiséghez. Sok sikert az eladásához ! Szép doboz ,nagyon jó áron!
Szerintem jobban zenélnek,mint a hasonló kategóriájú mostani Bowersek,...ezeket még Angliában gyártották.
A P6-os megfogott,..de az nem volt eladó,ezt vettem,mert közeli rokonok.
90 db -es az érzékenysége,nem háklis az erősítőre,...nagyon szépen hajtotta relatíve kis teljesítményű félvezetős (50 W)..
...és 20 W-os csöves is. Klasszikus fa színe bele passzol bármelyik "zene" szobába. Sokan keresnek kezdő rendszerükbe kis pénzért jó hangfalat,..ezen az áron nem sok jobb vétel van..
A P6-os megfogott,..de az nem volt eladó,ezt vettem,mert közeli rokonok.
90 db -es az érzékenysége,nem háklis az erősítőre,...nagyon szépen hajtotta relatíve kis teljesítményű félvezetős (50 W)..
...és 20 W-os csöves is. Klasszikus fa színe bele passzol bármelyik "zene" szobába. Sokan keresnek kezdő rendszerükbe kis pénzért jó hangfalat,..ezen az áron nem sok jobb vétel van..
Tápellátási szekcióm összeállt,..tápkábel és elosztó már nem,viszont XLR kábel érdekel cserébe.
Két típust keresek Hidiamond d2 XLR és Valhalla Aura V2/2 XLR
Két típust keresek Hidiamond d2 XLR és Valhalla Aura V2/2 XLR
Az elosztó csere már nem aktuális.
Walhalla Aura és Lessloss reference csere továbbra is aktuális.
Walhalla Aura és Lessloss reference csere továbbra is aktuális.
Üdv....
Annyi változott,hogy csere alap lehet még nagyon komoly, profi "hatos" elosztó zavarszűrő nélküli verzió. (pl. Furutech)
Annyi változott,hogy csere alap lehet még nagyon komoly, profi "hatos" elosztó zavarszűrő nélküli verzió. (pl. Furutech)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Kigazítottam a topik címét és a nyitó hsz-t.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- K/L
- V.I.P.
- Értékelés: 100
Igen, ez CDM7 SE, ahogyan a feliraton is látszik. Itt már ,,kúpos" a kevlár membrán középrésze és igen, árnyékolt kivitel.
Élőben nagyon szép doboz. Évekig volt egy barátomnak ilyen doboza és mindig nagyon megcsodáltam, mert a famunka gyönyörű és tényleg ebben a színben a legszebb!
Jó ár, sok sikert az eladáshoz!
Élőben nagyon szép doboz. Évekig volt egy barátomnak ilyen doboza és mindig nagyon megcsodáltam, mert a famunka gyönyörű és tényleg ebben a színben a legszebb!
Jó ár, sok sikert az eladáshoz!
Analóg: Technics SL1200mk2, Denon DL103, HANG MC transzformátor
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 206
Vörös cseresznye(red cherry), szerintem szebb mint a világosabb változat és úgy látom, hogy ez már az SE változat amelyik már mágnesesen árnyékolt is.Block írta: ↑2024.11.10., vas. 15:42Eladó lett egy B&W CDM7 hangsugárzó pár. Színe mint a képeken,..rózsa vagy mahagóni...:)
Ár: 210000 Ft. Csere esetleg nívós tápkábel értékegyeztetéssel. (Lessloss ref. Valhalla aura.....
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
B&W CDM7 SE
Eladó lett egy B&W CDM7 SE hangsugárzó pár. Színe mint a képeken,..rózsa vagy mahagóni...:)
Ár: 210000 Ft. Csere esetleg nívós tápkábel értékegyeztetéssel. (Lessloss ref. Valhalla aura..... )
Ár: 210000 Ft. Csere esetleg nívós tápkábel értékegyeztetéssel. (Lessloss ref. Valhalla aura..... )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2024.11.11., hétf. 15:38-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés