Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MB-Quart 220
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Re: MB-Quart 220
Hangfal elkelt az állvány maradt...
-
- Fórumlakó
Hát Csehországból került hozzám egy HIFIbaráttól vagy több mint 10 éve és a fiamnál zenélt mostanáig, de most oda neki erősebb mai hangfal kellett..., de itt-ott azért vissza sírja a jó öreg MB-QUARTot, megszokta a hangját. 

-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Gyönyörű állapotban van ez a páros így 1985-ből. Gratulálok hozzá.
Régóta egy kézben, hogy ilyen szép állapotban van?
Most keresek 70-80-as évek környékéről Én is vintage hangfalpárt csak angolt. Amiket eddig láttam inkább voltak túlélők mint megőrzött állapotuak.

Régóta egy kézben, hogy ilyen szép állapotban van?
Most keresek 70-80-as évek környékéről Én is vintage hangfalpárt csak angolt. Amiket eddig láttam inkább voltak túlélők mint megőrzött állapotuak.
Hegel + Dynaudio forever
-
- Fórumlakó
MB-Quart 220
Eladóak ezek a hibátlan szép fehér hangfalak, együtt ezzel az állványokkal nem csak nagyon jól mutatnak, de nagyon jól is szólnak akár napi használara is irodába, nappaliba, bárhová...
Külön a hangfalak ára 40 ezer forint, együtt az állványokkal 80 ezer, igény esetén jó áron tudok hozzá adni Audioquest hangfalkábelt.
Miskolcon, Pesten átvehető, de szállítani is tudom bárhová, ha megegyezünk.
Külön a hangfalak ára 40 ezer forint, együtt az állványokkal 80 ezer, igény esetén jó áron tudok hozzá adni Audioquest hangfalkábelt.
Miskolcon, Pesten átvehető, de szállítani is tudom bárhová, ha megegyezünk.