Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Amphion Argon0
Re: Amphion Argon0
Kondo KSL SPc tápkábel is érdekelhet.
Még eladó
- hildgyorgy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 72
- Kapcsolat:
Esküszöm azon jár az agyam, hogy visszavásárolom!!! :) Imádtam!
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T
Beszámítani nem szeretnék semmit (nagyon esetleg Tiglon tápkábelt).
Amphion Argon0
Sziasztok!
Mivel mindig mocorog a hifibogár és mindig mindennél van jobb (ez esetben egy 47 Laboratory Lens), ezért megválnék e picurka, ámde igen zenei dobozkáktól.
Második tulajdonosuk vagyok.
előzmény: viewtopic.php?f=33&t=189903&p=2828803&h ... n#p2828803
Ahhoz képest, hogy milyen mütyür, bámulatos mélyenergiákat tud mozgósítani, kevés ilyen méretű doboz tud 50 Hz-ig lemenni.
TMP Ant LE erősítő(cské)nek és AudioZone Amp1-nek is kiváló társa volt.
Nem háklis az elhelyezésre, nálam egy könnyű állványon zenélt. Piszok gyors és nagyon semleges, természetes hangja van.
Hallgattam közeltéri monitorként és pár méterről, viszonylag nagy bázistávolsággal is, ott sem esik szét a háromdimenziós hangkép. Kis helyiségekbe tökéletes választás lehet.
Személyes átvétel, meghallgatás Budatétényben. Gyári doboza megvan.
Állapota, ára nem változott, 299 ezer forintot szeretnék érte kapni.
Privát üzeneteket figyelem.
Mivel mindig mocorog a hifibogár és mindig mindennél van jobb (ez esetben egy 47 Laboratory Lens), ezért megválnék e picurka, ámde igen zenei dobozkáktól.
Második tulajdonosuk vagyok.
előzmény: viewtopic.php?f=33&t=189903&p=2828803&h ... n#p2828803
Ahhoz képest, hogy milyen mütyür, bámulatos mélyenergiákat tud mozgósítani, kevés ilyen méretű doboz tud 50 Hz-ig lemenni.
TMP Ant LE erősítő(cské)nek és AudioZone Amp1-nek is kiváló társa volt.
Nem háklis az elhelyezésre, nálam egy könnyű állványon zenélt. Piszok gyors és nagyon semleges, természetes hangja van.
Hallgattam közeltéri monitorként és pár méterről, viszonylag nagy bázistávolsággal is, ott sem esik szét a háromdimenziós hangkép. Kis helyiségekbe tökéletes választás lehet.
Személyes átvétel, meghallgatás Budatétényben. Gyári doboza megvan.
Állapota, ára nem változott, 299 ezer forintot szeretnék érte kapni.
Privát üzeneteket figyelem.