Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Videoton Minimax 2 hangsugárzó pár
Re: Videoton Minimax 2 hangsugárzó pár
Hát elég viharvertek. Ezen túlmenően, a kábel csatlakozások sem gyáriak, ahhoz hogy ez létrejöhessen, bele kellett fűrészelni a dobozba. Belehajtottak egy facsavart a rétegelt lemezbe, így akasztották fel valahová. Szépen le is ázott ez jól látszik. A szokvány árnak kb. dupláját kéred, de sikeres eladást kívánok!
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6494
Re: Videoton Minimax 2 pár
Javítottam, így egyértelműbb.
Egyébként a "gyári állapot" megjelölés is az, ezt inkább belenyúlásmentesnek mondanám, mint gyárinak.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Videoton Minimax 2 pár
kicsit félrevezető a címadás :)
nem 2 párról van szó ugyebár
nem 2 párról van szó ugyebár
- paul072227
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Videoton Minimax 2 hangsugárzó pár
Eladó a képeken látható hangfalpár.
Elvileg teljesen gyári állapotú!
Külföldre is tudom küldeni előre utalás után!
Csere stb nem érdekel köszönöm.
Személyesen Cegléden, vagy Budapest-Cegléd útvonatlon átvehető.
Ár: 29900 Ft
Telefonon keress ha érdekel! +36303335768![Kép]()
Elvileg teljesen gyári állapotú!
Külföldre is tudom küldeni előre utalás után!
Csere stb nem érdekel köszönöm.
Személyesen Cegléden, vagy Budapest-Cegléd útvonatlon átvehető.
Ár: 29900 Ft
Telefonon keress ha érdekel! +36303335768