Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fostex 208 E Sigma Fostex Super Tweeterrel
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 104
Re: Fostex 208 E Sigma Fostex Super Tweeterrel
Elkelt..., már egy kedves fórumtársnál fog zenélni, én meg mindjárt "kávézok" egyet az AVXel 
-
EriAtti
- Fórumlakó

Itt is adom ajándékba a Kimber hangfal kábelt vagy 150 ezerért a NIRVANAt...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Elfelejtettem itt, hogy a Kef Meta beszámolás már nem aktuális... 
-
EriAtti
- Fórumlakó

Itt is szivesen beszámolnák Kef LS50 Meta fekete színű hangfalpárt..., hogy miért éppen ezt ?, szeretném nyagyon kipróbálni és ha bejön akkor az otthoni rendszeremhez lenne.
-
EriAtti
- Fórumlakó

Upp..., hááát a BASSZUS VIRÁG az viszi a pálmát

-
EriAtti
- Fórumlakó

Fogalmam sincs mik azok...
, talán "basszus elfogó vagy finomító" a fekete lyukban

Mik azok, és mire valók a zöld 5 szögletű "tányérok"?
Azért kérdezem, mert elképzelésem sincs.
Azért kérdezem, mert elképzelésem sincs.
-
Catalin
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Hello. Congratulation for the nice setup and the cabinets for Sigma 208. Please, I am located inn Romania, city Craiova, I am interested about your Fostex, may we discuss details by phone? Thank you. The supratweeters are ft90h?
-
EriAtti
- Fórumlakó

Így néz ki a "basszusbarlang" közelebbről...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Fostex 208 E Sigma Fostex Super Tweeterrel
Profeszionálisan legyártott egyedi Fostex hangfalak Super Tweeterrel, TOP kivitelezéssel, pontosan a FOSTEX ajánlása és instrukciói szerint készült, csak a legjobb, válogatott anyagokat és alkatrészeket használták (részletes infó privátban)... Súlya 80kg/db!!! Hihetetlen hangzás és tgeljesen mindegy, hogy hol vannak elhelyezve, lehetnek a sarokban vagy közvetlenül a fal mellett ugyanúgy hozzák azt amit tudnak és meghajtja bármi, már egy pár ezer forintos erősítővel és legegyszerübb kábeleokkal is nagyot szól ...
Komoly érdeklődőknek kérésre annyi részletes fotót küldök, amennyit csak akar. Nem minden áron eladó, a kabinet egy remekmű, alapvetően két kabinet van, egy belső labirintus és egy külső burkolat, együtt 5 cm vastag, természetesen háló is van a nyíláshoz...
Aki ismeri a FOSTEX-et, az tudja, hogy az egy másik világ, minden műfajt lejátszanak, nem válogatnak..., ami engem nagyon meglepett ahogy a ROCKot úgy lejátszák mintha koncerten lennék és "látom" a frontebert
Komoly érdeklődőnek szivesen bemutatom kis magánstúdiómban Kassán, szállítani tudom díjmentesen bárhová.
Az ára 950 000 forint
Komoly érdeklődőknek kérésre annyi részletes fotót küldök, amennyit csak akar. Nem minden áron eladó, a kabinet egy remekmű, alapvetően két kabinet van, egy belső labirintus és egy külső burkolat, együtt 5 cm vastag, természetesen háló is van a nyíláshoz...
Aki ismeri a FOSTEX-et, az tudja, hogy az egy másik világ, minden műfajt lejátszanak, nem válogatnak..., ami engem nagyon meglepett ahogy a ROCKot úgy lejátszák mintha koncerten lennék és "látom" a frontebert
Komoly érdeklődőnek szivesen bemutatom kis magánstúdiómban Kassán, szállítani tudom díjmentesen bárhová.
Az ára 950 000 forint