Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle Antal Ex
Re: Triangle Antal Ex
Sok furcsa dolgot làttam, de ez a topban van h egy ennyire jó hangfal ilyen olcsón ennyi ideig megvan.
Legyen 310e és akkor lassan ténykeg rablás kategória! Jobb hang ennyiért tuti nincs 

bocs ezt csak most láttam. Hát én úgy gondolom, hogy Triangle centerrekkel nem tudsz nagyon mellé lőni, de bevallom én ezt csak hifire használtam.
Milyen hozzáillő centert és hátsó hangfalakat lehetne hozzá rakni? Házimozira és zenére is szeretném használni.
Van ötleted?
Van ötleted?
Nem túlzàs h a közel milliòs hangfalak szintjèn van ez a triangle! (Tapasztalatból mondom). Ilyen hangot ennyi pènzèrt màshol nem kapsz (èn tuti nem hallottam mèg :-)
ajánlatokat meghallgatok, kár ezért a szuper hangfalért, hogy ne hallgassa senki...
330e. Őszintén mondom, hogy ilyen hangot ezen az áron (de még a duplájáért se) én még nem hallottam.
Tènyleg kiemelkedő hang, nagyon szèp àllapotban. Alku kèpes.
Triangle Antal Ex
Beszámítással került hozzám ez a remek, szép állapotú, műszakilag is hibátlan Triangle Antal Ex álló hangfalpáros. Bevallom, előtte egy jóval drágább hangfalakat hallgattam és teljesen sokkolt, hogy mennyivel "olcsóbban" is mennyire brutálisan jó hangot kaphatunk! Igaz első komolyabb hangfalam is egy Triangle volt és nagyon szeretem a karakterét, de ebben tényleg minden jó benne van: szép részletek, feszes mégis lágy közép, dögös "pont jó" mély, tényleg élvezett hallgatni. Sokáig gondoltam, hogy meg is tartom, de sajnos hely hiány miatt most mennie kell. Valaki nagyon jól jár vele, és ez nem marketing duma :) Budapesten lakik és 350e Ft.