Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Triangle Antal 902
Re: Triangle Antal 902
Köszönöm a lehetőséget! Elkelt egy másik felületen.
Amig megvan a kiszemelt: 165000.-
200000,-Ft
A hangdoboz hibátlan (a képek nem sikerültek valami jól). Tehát bátorításként az ár mostantól 190000,- Ft.
most 180000,-Ft
185000,- Ft
Mostantól 179900,-
Van ismét egy kiszemelt sonus faber Olimpica nova doboz az EU.-ban így az ára legyen most 169900,-
195000,-
Meghallgattam a hétvégén, nagyon jó hang, óriási tér, rengeteg részlet, gyári doboz, papírok, tartozékok újszerű esztétikai állapot. Így az ára mostantól 510,- Euró vagy 200000,- Ft (sajnos a kiszemelt hangdoboz elkelt). Vagy megmarad az egyik szobába. Csere köszönöm nem.
Cyrus erősítővel, Arcam erősítővel
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 649
Lehet, hogy érdekelne...
Mivel tudnánk meghallgatni?
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Szinte mindenap 5 Forintal... (az infláció követése) 
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 649
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
179905,-
Van egy készülék amit szeretnék megvenni ezért az árat módosítom 179900,-Ft-ra (persze csak addig amig az elérhető).
Triangle Antal 902
A Triangle Antal 902 hangfal második tulajdonosa vagyok.
A hangfal újszerű a képeken látható állapotú. k.b. 2 éve vásároltam, másfél éve a képen látható dobozába volt tárolva (most is csak a fotó kedvéért vettem elő).
Kipróbáltam meghalgattam teknikailag is hibátlanul működik, a porvédő szövet előlap hibátlan folt és szakadás mentes.
A talpára rakható gyári állítható nyolc tüske is megvan. Az eladás oka más rendszert halgatok, így nincs rá szükségem.
Aki hallott már ilyet annak nem kell bemutatnom, aki még nem hallgatta de szeretné megvásárolni az nálam kipróbálhatja. Természetesen megvan a gyári védőzsákja, papírjai és a tüskék is (képeken).
Nem szeretném póstázni, a személyes átvételt és próbálási lehtőséget biztosítom (Gyenesdiáson).
Ára 199990,- Ft
Az árat azért így állítottam be mert további kedvezményt már nem kívánok belőle adni.
A hangfal újszerű a képeken látható állapotú. k.b. 2 éve vásároltam, másfél éve a képen látható dobozába volt tárolva (most is csak a fotó kedvéért vettem elő).
Kipróbáltam meghalgattam teknikailag is hibátlanul működik, a porvédő szövet előlap hibátlan folt és szakadás mentes.
A talpára rakható gyári állítható nyolc tüske is megvan. Az eladás oka más rendszert halgatok, így nincs rá szükségem.
Aki hallott már ilyet annak nem kell bemutatnom, aki még nem hallgatta de szeretné megvásárolni az nálam kipróbálhatja. Természetesen megvan a gyári védőzsákja, papírjai és a tüskék is (képeken).
Nem szeretném póstázni, a személyes átvételt és próbálási lehtőséget biztosítom (Gyenesdiáson).
Ára 199990,- Ft
Az árat azért így állítottam be mert további kedvezményt már nem kívánok belőle adni.