Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha YST-SW 160 subwoofer
Re: Yamaha YST-SW 160 subwoofer
Elkelt,köszönöm a lehetőséget.
Egy up.
legyen 28.000 ft az ár. A grill megvan,két apró luk,és egy folt,de talán vállalható,ennek fényében az ár irányár. A futárt ha nagyon kell vállalom,de ahogy írtam is,a hátoldali sérülés a futár cégnél történt.A csomagolása bombabiztos volt,nem nálam a kézbesítésnél sérült a csomag,csak ezt az átvételkor nem vettem észre.A teljes csomagolásról videofelvételt kaptam az eladótól,ott sérülésmentes volt a doboz és a sub is,ennek ellenére a kárigényt elutasították. Ahogy írtam is,minden kezelőszerv / auto on-off, freki vágás,hangerő,fázis állítás,zene-mozi átkapcsoló / tökéletesen működik.
Yamaha YST-SW 160 subwoofer
Eladó a címben említett aktívsub, 2, tulaj vagyok,müszakilag tökéletes,minden kezelőszerv abszolút jól műxik, 2x20 cm-es hangszórók, reflexnyílás elöl,sajnos a hátoldal egyik hosszanti élén van egy sérülés/futár cég okozta/,ezt fotóztam,nem mély,erről pü-ben bővebben is tudok mesélni,ha valakit érdekel. A rossz tapasztalat miatt nem tudom futározni,tehát személyes átvétel lehet Martfűn/Szolnoktól 20 km-re/.
Ekkor próba-meghallgatás is lehet természetesen. Ir.ár : 32.000 ft Csak pü. vagy tel: 30 316 5183
Ekkor próba-meghallgatás is lehet természetesen. Ir.ár : 32.000 ft Csak pü. vagy tel: 30 316 5183