Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Bronze 6 eladó
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Re: Monitor Audio Bronze 6 eladó
Köszönöm a lehetőséget, elkeltek!
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Monitor Audio Bronze 6 eladó
Eladó lett egy pár címben említett fekete Monitor Audio Bronze 6 hangfal. Első tulajdonos vagyok, én vásároltam őket 2020 augusztus 17.-én (Extrem Audiotól, ha ez számít). Az állapotuk kb. mint az új (nincs gyerek; nincs kisállat; nincs asszonyteszünkatetejéreegytakarótésarraegyvirágot; nincs asszonytegyükarrébbmertottjobblenne, útban van takarításkor; stb, stb), mondjuk azt, 98% (ha nagyítóval megnézzük mindenhol, biztos lesz rajta vmi gyártási hiba, mert itt nem került rá semmi, max mikrokarc a portörléstől, esetleg ujjnyom az oldalán, ahogy pakolgattam a fényképezéshez; ez biztos). A szövetek mindig rajtuk voltak, kb csak amikor nagyon ráértem zenét hallgatni, akkor nem; nem sütötte őket a nap napi 12-14 órán át, stb stb. (belemehetünk a hőmérsékletekbe és páratartalmakba is, ha ennyire alapos akar vki lenni
, ja és persze nem dohányzunk, nincs penész, szintén stb stb). Mindenük megvan (doboz és egyéb sallangok, igen a műanyag dugók is, de gondolom egyértelmű, miért nincsenek bent
) Nem ragozom, szép állapotban vannak.
Hangjuk: hát jó. :) Net tele van review-okkal, és igazuk van. Nyilván, ez csak a rendszer egyik eleme, meg a szobaakusztika, meg megint csak stb, de szépen és jól szólnak. Én Quad 66+606-tal használtam dacról és lemezjátszóról.
Helyileg Nagykanizsa.
Áruk: 165000 Ft
Hangfal csere szerintem nem érdekel, van egy pár belőlük itthon is, szerintem ezekkel kb kibírom egy darabig
.
Személyes átvétel preferált, mert igaz, megvan minden csomagoló anyagja, de nem szívesen "postáznám", erről talán meggyőzhető vagyok(talán, de annyira nem szeretném), de egyszerűbb eljössz érte, meghallgatod, mert kb annyiba kerül ide kocsikáznod, mint egy postaköltség, de látod, megtapizhatod (nyilván óvatosan...) és talán biztosabban haza tudod vinni, mint egy futár.
Érdeklődni első körben privátban, aztán majd alakulnak a további "lehetőségek" . (annyit, mivel munka közben elég elfoglalt vagyok, nem bújom avx-t meg netet sem, szóval ici-pici türelmet kérnék, nem fogok valószínűleg azonnal válaszolni, de aznap kb igen)
Köszönöm!
Pár kép:

Hangjuk: hát jó. :) Net tele van review-okkal, és igazuk van. Nyilván, ez csak a rendszer egyik eleme, meg a szobaakusztika, meg megint csak stb, de szépen és jól szólnak. Én Quad 66+606-tal használtam dacról és lemezjátszóról.
Helyileg Nagykanizsa.
Áruk: 165000 Ft
Hangfal csere szerintem nem érdekel, van egy pár belőlük itthon is, szerintem ezekkel kb kibírom egy darabig

Személyes átvétel preferált, mert igaz, megvan minden csomagoló anyagja, de nem szívesen "postáznám", erről talán meggyőzhető vagyok(talán, de annyira nem szeretném), de egyszerűbb eljössz érte, meghallgatod, mert kb annyiba kerül ide kocsikáznod, mint egy postaköltség, de látod, megtapizhatod (nyilván óvatosan...) és talán biztosabban haza tudod vinni, mint egy futár.
Érdeklődni első körben privátban, aztán majd alakulnak a további "lehetőségek" . (annyit, mivel munka közben elég elfoglalt vagyok, nem bújom avx-t meg netet sem, szóval ici-pici türelmet kérnék, nem fogok valószínűleg azonnal válaszolni, de aznap kb igen)
Köszönöm!
Pár kép: