Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Silver 500, 5 év garanciával
Re: Monitor Audio Silver 500, 5 év garanciával
Egy kedves fórumtársnál zenél tovább, akinek ez úton is sok kellemes órát kívánok hozzájuk. Köszönöm a lehetőséget és zárom.
Imádom. Nekem is fekete, csak az erezett/ matt változat, de a mai napig tetszik külsőre és hangra is piszkosul
Szép dobozok egyébként, sikeres eladást hozzájuk!
Minden hangsugárzókonstrukciónak van az előnye és a hátránya. A Monitor Audio ezzel a modellel a jelenlegi Gold széria irányába mozdult a kisebb középsugárzóval, valószínűleg így találva jobb (vagy általuk preferált) egyensúlyt ennek a konstrukciónak.Rock60 írta: ↑2022.11.24., csüt. 09:26Anélkül, hogy értenék a hangfaltervezéshez, nekem ennek a korábbi modellnek a 10 centis közepe logikusabb választásnak tűnik az utód 7.5 centisével szemben. Kevesebbet is bíznak rá.
800 - 2700 Hz vs. 625 - 3100 Hz.
Kicsivel kevesebbért / amúgy / nekem is tetszene...
Szép dobozok egyébként, sikeres eladást hozzájuk!
Anélkül, hogy értenék a hangfaltervezéshez, nekem ennek a korábbi modellnek a 10 centis közepe logikusabb választásnak tűnik az utód 7.5 centisével szemben. Kevesebbet is bíznak rá.
Erre pontos választ a forgalmazó ill. a gyártó tudna adni. Elképzelhetőnek tartom, hogy az új széria felfutásáig még párhuzamosam készül az előző is vagy maradt raktári készlet belőle.
Bocs, nem vagyok igazán képben. Ha májusban tesztelték már a 7 G-t, hogy lehet 1 hetes a 6 G ? / Nem vitatom, csak nem értem./
Szia!
Nálam egy Arcam AVR550 hajtja őket és nagyon jól passzolnak egymáshoz. Bármeddig hallgatható, kellemes karakter állt így össze, ami mozira és zenére is tökéletes számomra. Nemrégen egy CXN V2-vel kiegészítettem a szettet és a CA DAC-ja minimálisan javított még rajta, de nem egetverő a változás. Egy gyengébb vasnál nyilván nagyságrendekkel jobban érezhető lenne a különbség, de az Arcamhoz képest tényleg minimális.
-
Robi74
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia, csak kérdésem lenne mert nekem is ilyen hangfalaim vannak, Cambridge cxa81- el hajtom, neked milyen erősítőd van? Mi a tapasztalatod?
De igen, kipróbáltam vele. Ha mindkettő le volt zárva nagyon nem tetszett, ha csak a felső úgy sokkal jobb, de mégis a nyitott portokkal van igazán kellemes lágy hangszine. Csak kell hozzá tér, ahol kifuthatja magát.
Ha sok a mélye, nem próbáltad meg szivacsdugókkal hangolni a szobához ?
Egy gyors vágás, 780.000
Monitor Audio Silver 500, 5 év garanciával
Eladó Monitor Audio Silver 500 (6g) hangsugárzó páros nyönyörű, lakkfekete színben. A dobozok mindössze 1 hetesek (!), újak. A 300 as szettem cseréjére rendeltem, de sajnos túl nagyok a szobához mérten és a kisebbek ideálisabbak a körülményekhez. Nem kockáztatnék meg egy visszaküldés miatti sérülést, így eladó inkább. Minden gyári tartozékot - és a számlát is - adok hozzájuk és a gyári dobozaikban a szállítás is biztonságosan megoldható. Meghallgatható és átvehető Kisterenyén, ésszerű keretek között a szállításban is tudok segíteni.
Az áruk: 800.000 Ft.
Az áruk: 800.000 Ft.