Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Svs PB2000 3 év garanciával
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 30
Re: Svs PB2000 3 év garanciával
Elkelt, köszönöm szépen az avx fórumnak a lehetőséget! 
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
Jó napot! Engem komolyan érdekel a mélysugárzó. Meg szeretném venni.
Dr Kiss Huba Gergely
06 309590146
Dr Kiss Huba Gergely
06 309590146
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

Kicsit késve, az ígért képek (telefonnal készültek):
Inkább maradnék az SVS-nél, így leginkább SB2000-re, vagy SB1000-re cserélném értékegyeztetéssel.
Inkább maradnék az SVS-nél, így leginkább SB2000-re, vagy SB1000-re cserélném értékegyeztetéssel.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

Svs PB2000 3 év garanciával
Sziasztok!
Eladó abszolút megkímélt, újszerű állapotú mélyládám.
Nagyon szeretem a hangját, az az igazi mozihang amit én szeretek, erőteljes, tiszta, kanapét rengető, szóval brutális.
Egy gondom van vele, (pontosabban az asszonynak), ami az eladás oka, hogy túl nagy. Amióta a kis MK Sound-okat álló hangfalakra cseréltük, azóta a vendégszobában pihen, mert nem fér el a nappaliban.
2020. október 09-én vásároltam, (számla megvan természetesen), ma egyeztettem az Avmax-szal és összesen 5 év garanciája van, tehát kicsit több, mint 3 év garanciával eladó.
Elvileg megvan a doboza is a padláson, az alsó/felső nikecell az biztosan, szóval küldeni is tudom, ha nagyon kell.
Vértesszőlősön lakunk, innen elvihető meghallgatás után. Mondjuk 50 km-es körzetben tudok segíteni a szállításban is (üzemanyag árban).
Egy teszt, melynek második oldalán szerepel minden adat:
https://www.av-online.hu/hangfal/egymas ... akkal_1402
Ára: 220.000 Ft
Beszámítás: az esélytelenek nyugalmával írom, hogy FEHÉR színű, kisebb méretű SVS vagy Dynavoice Thunder T12 nagyon is érdekel értékegyeztetéssel.
Saját képeket holnap teszek fel.
Érdeklődni privát üzenetben, vagy a telekom/444-82-7négy telszámon lehet.
Eladó abszolút megkímélt, újszerű állapotú mélyládám.
Nagyon szeretem a hangját, az az igazi mozihang amit én szeretek, erőteljes, tiszta, kanapét rengető, szóval brutális.
Egy gondom van vele, (pontosabban az asszonynak), ami az eladás oka, hogy túl nagy. Amióta a kis MK Sound-okat álló hangfalakra cseréltük, azóta a vendégszobában pihen, mert nem fér el a nappaliban.
2020. október 09-én vásároltam, (számla megvan természetesen), ma egyeztettem az Avmax-szal és összesen 5 év garanciája van, tehát kicsit több, mint 3 év garanciával eladó.
Elvileg megvan a doboza is a padláson, az alsó/felső nikecell az biztosan, szóval küldeni is tudom, ha nagyon kell.
Vértesszőlősön lakunk, innen elvihető meghallgatás után. Mondjuk 50 km-es körzetben tudok segíteni a szállításban is (üzemanyag árban).
Egy teszt, melynek második oldalán szerepel minden adat:
https://www.av-online.hu/hangfal/egymas ... akkal_1402
Ára: 220.000 Ft
Beszámítás: az esélytelenek nyugalmával írom, hogy FEHÉR színű, kisebb méretű SVS vagy Dynavoice Thunder T12 nagyon is érdekel értékegyeztetéssel.
Saját képeket holnap teszek fel.
Érdeklődni privát üzenetben, vagy a telekom/444-82-7négy telszámon lehet.