Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Teufel CF550/6SW aktív subwoofer

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
adam00000
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Teufel CF550/6SW aktív subwoofer

Hozzászólás Szerző: adam00000 »

Sziasztok!

Eladóvá vált ez a termetes Teufel subwoofer.
Kb 3 évvel ezelőtt vásároltam én is használtan, azóta a mai napig napi használatban volt.
25centimétres,dupla mágneses, nagy kilengés mélysugárzó található benne, maga a láda 20kg körül van.
Tökéletesen működik, esztétikailag is szép állapotúnak mondanám, tetején nyilván akadnak karcok, meg az egyik felső élén a fólia nagyon picit elvált, de a mindennapokban ,ha csak nem szeretné valaki nagyon közelről nézegetni, fel sem tűnnek ezek a "kis" hibák.
Gyárilag elvileg volt hozzá távirányító, én nélküle vettem már és így használtam, az előlapján vannak a vezérlőgombok.
Én erősítőhöz kötve használtam, viszont (Ezt azok kedvéért írom, akik esetleg nem ismerik ezt a márkát/típust) olyan beépített erősítője van a subwoofernek,hogy közvetlenül rá is lehet kötni 5db hangfalat/hangszórót,tehát külön erősítőre nincs szükség,AUX csatlakozással tudjuk kötni akárhová.

Mivel elég termetes, ezért a postát nem szívesen vállalnám, helyett a személyes átvételnek örülnék, ahol természetesen ki tudjuk próbálni.

Helyileg Hajdu-Bihar megye Polgáron található.
Telefonszámom: 06307985495
e-mail: esenczkaidam000@gmail.com

iá: 32.500Ft
Csatolmányok
tempImage4heik6.gif
tempImage4heik6.gif (5.14 MiB) Megtekintve 348 alkalommal
tempImageZpSdZH.gif
tempImageZpSdZH.gif (6.27 MiB) Megtekintve 348 alkalommal
tempImageJmyRIn.gif
tempImageJmyRIn.gif (5.17 MiB) Megtekintve 348 alkalommal
tempImageLunBXY.gif
tempImageLunBXY.gif (5.42 MiB) Megtekintve 348 alkalommal