Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Silver 500 hangfal
Re: Monitor Audio Silver 500 hangfal
Elkelt más forumon. Köszönöm.
Elkelt más forumon. Köszönöm.
Szervusztok! Vágok az áron 469.000 ft.
- mjanosrobert
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 30
Nem szokasom belevau, de...
A silver 10 egy qrvajo fal, de tudatosan javitottak a kovetkezo szerian. Szoval nem jobb a 10.
Arat tekintve ha nem ilyen tolna a hangot akkor rarepulnek.
Szoval, hatradolve gratulalok a kovetkezo tulajnak a falahoz. Van jobb fal. Persze. De ez igen jo, a jobb meg sokkal dragabb.
Nem valogat erositoben, 20m2 folott jol elvan. Betolti a teret. Iszonat melye van ha kell..
Ha szereted az Ma hangjat es nincs joval tobb loved akkor meg kell hallgatni, venni.
Ja. Azert kene 100 ora jaratas valami bejarato lemezzel, hogy halld mire kepes. Faldongeto hangeron, hogy a 200as tanyerok kimozogjak magukat. Addig egy bejaratott 10 es lehet hogy jobb :))
A silver 10 egy qrvajo fal, de tudatosan javitottak a kovetkezo szerian. Szoval nem jobb a 10.
Arat tekintve ha nem ilyen tolna a hangot akkor rarepulnek.
Szoval, hatradolve gratulalok a kovetkezo tulajnak a falahoz. Van jobb fal. Persze. De ez igen jo, a jobb meg sokkal dragabb.
Nem valogat erositoben, 20m2 folott jol elvan. Betolti a teret. Iszonat melye van ha kell..
Ha szereted az Ma hangjat es nincs joval tobb loved akkor meg kell hallgatni, venni.
Ja. Azert kene 100 ora jaratas valami bejarato lemezzel, hogy halld mire kepes. Faldongeto hangeron, hogy a 200as tanyerok kimozogjak magukat. Addig egy bejaratott 10 es lehet hogy jobb :))
Szia!Zet727 írta: ↑2022.05.13., pén. 18:58Szia!
A kérdésem költői volt. Azért a pontosság kedvéért. Az MA Silver 500 itthon vásárolva 744.000 ft. a legolcsóbb helyen, ' külföldön' /EU területén persze/570-650.000 ft. átszámolva. Alatta nincs újonnan! No persze + a szállítása, ami azért nem biztos hogy 2 forint tekintve a méreteit. Ha EU-n kivűli vásrlás akkor + Vám is. A csekély 60 kilójával nehezen csúszna át észrevétlen a postán. A külföldi rendelés macerája, izgulás, megspórolható, de mindenkinek a saját döntése. Nagy kaland lehet. Sok sikert. Az én hangfalam itthon van, még nincs egy éves, minden doboza, papírja megvan. Szerintem árban adom sőt most már alatta. Kipróbálható tesztelhető a rendszeremben Vecsésen.
Azért köszönöm a hozzászólást.
Oksa, csak leírtam a tényeket. Sajna itthon irreálísak az árak.
A leirtakkal nem értek 1et, de ez nem ide tartozik.
Szia!
A kérdésem költői volt. Azért a pontosság kedvéért. Az MA Silver 500 itthon vásárolva 744.000 ft. a legolcsóbb helyen, ' külföldön' /EU területén persze/570-650.000 ft. átszámolva. Alatta nincs újonnan! No persze + a szállítása, ami azért nem biztos hogy 2 forint tekintve a méreteit. Ha EU-n kivűli vásrlás akkor + Vám is. A csekély 60 kilójával nehezen csúszna át észrevétlen a postán. A külföldi rendelés macerája, izgulás, megspórolható, de mindenkinek a saját döntése. Nagy kaland lehet. Sok sikert. Az én hangfalam itthon van, még nincs egy éves, minden doboza, papírja megvan. Szerintem árban adom sőt most már alatta. Kipróbálható tesztelhető a rendszeremben Vecsésen.
Meg talán azért mert a Silver 10 olcsóbban jobb doboz.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Szia!
Sztem azért mert a 7G 500as külföldről rendelve 550-600körül van.
Szervusztok!
Mi történt? Azt hittem sorban állás lesz és két nap alatt eladom. Hahó! Monitor A. Silver 500 !!!
Leárazom, de lejebb már nem fog menni! Remek hangfal igazi felső kategória.
479.000 ft.
Mi történt? Azt hittem sorban állás lesz és két nap alatt eladom. Hahó! Monitor A. Silver 500 !!!
Leárazom, de lejebb már nem fog menni! Remek hangfal igazi felső kategória.
479.000 ft.
Monitor Audio Silver 500 hangfal
Üdv! Eladó Monitor Audio silver 500-as hangfal pár dobozában, minden tartozékával kifogástalan állapotban. A hangfal 2021.12.17-én lett vásárolva kb.15-20 órát ment.Természetesen a rendszeremben meghallgatható Vecsésen. Érdemes elolvasni a tesztjeit ha nem ismered. Lehet végállomás.
Köszönöm!
Ár: 499000 ft.
06húsz9hét04kettő84
Köszönöm!
Ár: 499000 ft.
06húsz9hét04kettő84