Lemaradtak.
Telefon: 06307985495
e-mail: esenczkiadam000@gmail.com
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Új Harman/kardon HKTS 5BK/230 5.1
- adam00000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Új Harman/kardon HKTS 5BK/230 5.1
Sziasztok!
Eladóvá vált kb 2 éve ajándékba kapott 5.1 szettem.
A subwoofer volt használva kb 1 hetet, a többi hangszóró még soha sem, tehát gyakorlatilag új állapotú a szett.
Úgy volt, hogy beépítésre kerül , de egyetemre jártam majd külföldön dolgoztam így feledésbe merült, most meg már nincs szükségem rá.
Garancia papírjait és a számlát sem találom már.
Nem írnék róla dolgokat, neten minden információ megtalálható róla!
Nem tudok és nem is szeretnék a szettről képeket készíteni,hiszen a gyári dobozában pihennek, nem szeretném kibontani.
Előre utalás esetén szívesen postázom, de jobban örülnék a személyes átvételnek,(Hajdú-Bihar megye, Polgár).
Ára: 45.500Ft mely minimálisan alkudható.
Eladóvá vált kb 2 éve ajándékba kapott 5.1 szettem.
A subwoofer volt használva kb 1 hetet, a többi hangszóró még soha sem, tehát gyakorlatilag új állapotú a szett.
Úgy volt, hogy beépítésre kerül , de egyetemre jártam majd külföldön dolgoztam így feledésbe merült, most meg már nincs szükségem rá.
Garancia papírjait és a számlát sem találom már.
Nem írnék róla dolgokat, neten minden információ megtalálható róla!
Nem tudok és nem is szeretnék a szettről képeket készíteni,hiszen a gyári dobozában pihennek, nem szeretném kibontani.
Előre utalás esetén szívesen postázom, de jobban örülnék a személyes átvételnek,(Hajdú-Bihar megye, Polgár).
Ára: 45.500Ft mely minimálisan alkudható.