Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ACR Isostatic Rp 200 hangfalpár
Re: ACR Isostatic Rp 200 hangfalpár
Köszönöm szépen a lehetőséget, a hangfalak elkeltek. Szlovákiából jött érte egy szimpatikus fiatalember, jó zenehallgatást kívánok neki! :)
Az eladó Urat nem ismerem,viszont a hangdobozai kitűnő minőséget képviselnek,ebben az ársávban gondolkodóknak megoldást jelenthetnek...
Nekem is hasonló dobozaim vannak,így van rálátásom!Igazán ajánlott vétel,sok sikert!!!
Nekem is hasonló dobozaim vannak,így van rálátásom!Igazán ajánlott vétel,sok sikert!!!
- turho
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 64
Nagyon hallgassa meg, aki évek óta igazi hangot, hangdobozt, teret, frissességet keres! Mert ezek ilyen végállomás-jellegű dobozok.
És alig van eladó.
Én akit ismerek az országban ACR-est, senki sem akar kb. megválni tőle.
Nekem rp300 van, azóta nem érdekel csak 1-2 különlegesség.
Megvenném kistestvérnek, de se helyem se lehetőségem most.
És alig van eladó.
Én akit ismerek az országban ACR-est, senki sem akar kb. megválni tőle.
Nekem rp300 van, azóta nem érdekel csak 1-2 különlegesség.
Megvenném kistestvérnek, de se helyem se lehetőségem most.
Klipsch magassugárzó-pár tölcsérekkel, modifikált rezonancia, hibátlan állapotban eladó, egy alig futott r-28f dobozpárból.
ACR Isostatic Rp 200 hangfalpár
Sziasztok! Eladó egy ACR Isostatic Rp 200 hangfalpár. Szép és jó állapotú, az áránál jóval túlmutató hanggal bír, igazi minőségi páros. Isaszegen meghallgatható, 360 000 Ft-ért elvihető.
- Csatolmányok
-
- 1.jpg (2.66 MiB) Megtekintve 1060 alkalommal
-
- 2.jpg (2.41 MiB) Megtekintve 1060 alkalommal
-
- 3.jpg (2.41 MiB) Megtekintve 1060 alkalommal
-
- 4.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 1060 alkalommal
-
- 5.jpg (2.42 MiB) Megtekintve 1060 alkalommal
-