Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle Zerius 202 álló hangfalpár
Re: Triangle Zerius 202 álló hangfalpár
Tragikus hirtelenséggel jegelve egy fórumtársnak ... 
Triangle Zerius 202 álló hangfalpár
Sziasztok!
Szeretném eladni a címben szereplő Triangle Zerius 202 hangfalpárat, kb. 2 éve zenélnek nálam, itt a fórumon vettem őket én is.
Műszakilag kifogástalanok, 1-2 alig észrevehető, minimális esztétikai hiba van rajtuk, ezekről csatolom a fotót (egyik grillrács sarkán a szövet sérült, illetve egyik sarkon van egy 2-3mm-es sérülés).
Dobozuk nincs meg, postázni nem szeretném, szállításában Budapesten és környékén tudok esetleg segíteni.
Helyileg Gödön találhatóak.
Megkereséseket privát üzenetben kérnék.
Ára: 85 eFt.
Köszönöm,
Pali
A technikai adatokat idemásolom:
• Kivitel: 3 utas bass-reflex
• Impédancia (Ohms) : 8
• Compatible Bi-Câblage
• Puissance admissible (W) : 100
• Medium : 160 mm
• Boomer : 160 mm
• Bande Passante : 50 Hz – 20 kHz
• Sensibilité (dB/W/m) : 92.0
• Dimensions : 220 × 1010 × 297 mm
• Poids : 18.0 kg
Szeretném eladni a címben szereplő Triangle Zerius 202 hangfalpárat, kb. 2 éve zenélnek nálam, itt a fórumon vettem őket én is.
Műszakilag kifogástalanok, 1-2 alig észrevehető, minimális esztétikai hiba van rajtuk, ezekről csatolom a fotót (egyik grillrács sarkán a szövet sérült, illetve egyik sarkon van egy 2-3mm-es sérülés).
Dobozuk nincs meg, postázni nem szeretném, szállításában Budapesten és környékén tudok esetleg segíteni.
Helyileg Gödön találhatóak.
Megkereséseket privát üzenetben kérnék.
Ára: 85 eFt.
Köszönöm,
Pali
A technikai adatokat idemásolom:
• Kivitel: 3 utas bass-reflex
• Impédancia (Ohms) : 8
• Compatible Bi-Câblage
• Puissance admissible (W) : 100
• Medium : 160 mm
• Boomer : 160 mm