A következőket csak azért írom le, hogy másnak már ne kelljen bosszankodni ha hasonló helyzetbe kerül.
Tehát: delikvens kapcsolatba lép velem és rögtön kötekedéssel kezdi miszerint olyan ,hogy M40 nincs is mert az ismerőse jobban tudja . Szerinte ez csak sima 40.
Küldök képet a hátúljáról ahol látszik a felirat , vagyis M40.
Ezután kérdezi van-e beszámítás , mire én válaszolok , hogy van de csak pár dolog érdekel.
Megírom azt a pár dolgot. Ő azt mondja az ár felét adná kp-ban a többiért "cuccokat" tud adni.
Aztán felajánl egy olyan készüléket ami nekem nem kell 525e ft-ért plusz 750e kp (ez a kp része) plusz a maradékért még válasszak valamit a termékei közül.
Megköszönöm és jelzem , hogy ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni és inkább megvárnám amíg valaki megveszi egy az egyben.
Erre besértődik és beszól , hogy "ki ne találd már , hogy el fogod adni azon az áron" , meg "amúgy sem vennék kisállatos helyről" . Őőőőő
Gondolom a stílusból már sokan rájöttek kiről is lehet szó , de ha nem privátban bárkinek megírom.
Közben kiderült az is , hogy már másokat is többször megkörnyékezett a sajátos stílusában.
Nekem is többször írt már de valahogy mindíg hasonló konfliktusba fordul a dolog.
Komolyan mi a baj az emberekkel ?
Na mindegy...
De , hogy legyen itt érdemi információ is:
A 16nm nem túl nagy és ott lehetnek problémák a mélyhanggal. Valószinűleg kicsit sok lesz de persze függ az elektronikától és a szobaakusztikától. Ha jól van csillapítva a szoba akkor még akár jó is lehet.
Azért ez nagyon más világ mint az SHL5 plus. Nálam volt a teljes Harbeth paletta és nem véletlenül a 40-es a csúcsmodell.
Ezek nálam is egy kb 16nm-es helyen vannak és nekem tetszik
A kis szobában nagy (vagy néha gigantikus) dobozokat egyébként a japánok szeretik nagyon. Csak meg kell nézni mekkora JBL-eket pakolnak be 20-30nm-re. Na ők az igazi elvetemültek