Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Velodyne CHT-12Q

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Tóni
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73

Re: Velodyne CHT-12Q

Hozzászólás Szerző: Tóni »

Hovanszki írta:
2020.09.28., hétf. 08:47
Szia! Én kettőt láttam, a másikat nem adták el, ezért nem tűnt összehasonlítási alapnak. Meg hát időközben eltelt néhány év, a dobozok öregedtek... De igazad van, a te döntésed az árazás. Láttam a 10Q-t is, az soproni és kisebb teljesítményű, az nem érdekel. Ezen majd gondolkoznom kell, mert a lokáció szimpatikus, a márka is O.K., de reflex kialakítású (én meg zártat preferálok). Képeket raksz majd fel?
Az árat tilos a topikban kritizálni.
Privát üzenetet írhatsz ez ügyben az eladónak, amiben ajánlatot tehetsz, hogy téged mennyiért érdekel, Ő meg eldönti, hogy eladja-e annyiért.
A bassz-reflex rendszerről meg annyit, hogy ne az 50eFt-s reflexes dobozok hangjából indulj ki :D
Ennek a doboznak ezen az áron nincs vetélytársa, ami abszolút egyedivé teszi az pedig az automata EQ funkció.
Long Live Rock 'n' Roll !

Hovanszki
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 63

Hozzászólás Szerző: Hovanszki »

Szia! Én kettőt láttam, a másikat nem adták el, ezért nem tűnt összehasonlítási alapnak. Meg hát időközben eltelt néhány év, a dobozok öregedtek... De igazad van, a te döntésed az árazás. Láttam a 10Q-t is, az soproni és kisebb teljesítményű, az nem érdekel. Ezen majd gondolkoznom kell, mert a lokáció szimpatikus, a márka is O.K., de reflex kialakítású (én meg zártat preferálok). Képeket raksz majd fel?

Dome81
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Dome81 »

Volt pár eladó, de látam csak ezt sikerült kiemelned. A jó állapot elég relatív tud lenni, volt itt 165e-ért is, és jelenleg 10Q is van fent. Nagytarcsán van dobozában, amúgy Budapest 13.ker
Ha érdekel ott az email címem, szívesen válasszolok minden kérdésedre.

Hovanszki
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 63

Hozzászólás Szerző: Hovanszki »

Még 2016-ban volt itt a fórumon egy eladó Velodyne CHT-12Q, akkor kicsit másképp árazta a gazdája:
"Eladó fent említett mélysugárzó dobozában, távvezérlőjével, jó állapotban,cseresznye színben.
Ára 110 ezer Ft." - Lehet érdekelne, de ez az ár azért most gondolkodásra ad okot... gondolkodik.gif
Azt lehet tudni, hogy melyik városban lakik? :quetionmark:

Dome81
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Velodyne CHT-12Q

Hozzászólás Szerző: Dome81 »

Eladó Velodyne CHT-12Q mélynyomóm cseresznye színben. Nagyon szép állapotban, költözés miatt nem tudom kihasználni. Dobozában, minden tartozékával.
Ár 140.000Ft
dome1210@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”