Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Wilkins Nautilus 801 cseresznye
Re: Bowers & Wilkins Nautilus 801 cseresznye
Köszönöm a lehetőséget a hangfal elkelt azt hiszem jó helyre került.
Üdv a jövő hét végéig jegelve.
És mint a második képen látszik jelen pill. egy Lumin és egy Burmesterrel tudom demózni :-)
Mint írtam az elején nem hibátlan a hangfal íme néhány fotó a hibákról egy közeli és egy távolabbi:
-
kaliczzoli
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
Rendben jelentem.
- tibikecsoki
- Törzsvendég

- Értékelés: 155
Igen,az előfok meg már nálam van.Én már jelentettem a facén,de eddig semmi sem történt,talán próbáld meg te is jelenteni
Dune pro 8k plus,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2, Rockna Wavedream Net, Rockna wavelight dac, ProAc Respone D38, 2db REL T/7x, JMlab tantal505.
-
kaliczzoli
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
A Marantz MM8003-as végfok az enyém volt és úgy látom, hogy a képeimet is használja. Kb.10 napja adtam el itt a fórumon. Szép!
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1437
Lehet próbálkozni, de biztos találnak egy apróbetűs kibúvót.
- tibikecsoki
- Törzsvendég

Van neki Marantz MM8003 végfoka is eladó
https://www.facebook.com/marketplace/it ... =undefined
Ha jelentem a facebooknak,hogy csaló,és ez után valakit mégis átver,mert a face nem tiltotta le,akkor utána a face-t be lehet perelni kártérítésért.....?
Ha jelentem a facebooknak,hogy csaló,és ez után valakit mégis átver,mert a face nem tiltotta le,akkor utána a face-t be lehet perelni kártérítésért.....?
Dune pro 8k plus,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2, Rockna Wavedream Net, Rockna wavelight dac, ProAc Respone D38, 2db REL T/7x, JMlab tantal505.
- -CB-
- Beköltözött

Klasszikus "nigériai" csaló. Mindegy, hogy kocsival, órával, vagy mivel lógat be. A Rendőrség pont leszarja, az ismerősömet 600 ezerrel húzták le, de az ujjukat sem mozdították.
Hali gondolom kamu profil.
Ha egy az egyben gondoltad akkor köszi de nem cserélnék.
Tenyleg fel kéne nyomni az ilyen nyomorult senkiházi csalókat..
Hova való ti tudjátok?
Harbeth 30.2XD vadi új hangfal csere érdekel?
Hova való ti tudjátok?
Harbeth 30.2XD vadi új hangfal csere érdekel?
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Sajnos nagyon sok hirdetése van fent, ez rendőrségi ügy. A felét előre kéri, átvétel után a másikat. Már amennyire próbálta angolra fordítani a hülyeséget...
A gané ehhez már pofa kell.
- -CB-
- Beköltözött

Ha nincs is hangfal, a hülyének is megéri...
tibikecsoki írta: ↑2021.01.11., hétf. 20:00Gondoltam,nem árt,ha tudja az eladó,hogy a face-n valaki 2000 euróért árulja a hangfalát
Ez milyen kemény
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- tibikecsoki
- Törzsvendég

Gondoltam,nem árt,ha tudja az eladó,hogy a face-n valaki 2000 euróért árulja a hangfalát
BÚÉK!
Kp. esetén engedékeny vagyok de ilyen 1 millió körüli ajánlatokkal kérlek ne zsibbasszuk egymást :-) (volt ilyen is )
Kp. esetén engedékeny vagyok de ilyen 1 millió körüli ajánlatokkal kérlek ne zsibbasszuk egymást :-) (volt ilyen is )
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4208
Ennyiért ez a hangfal ingyen van.
Ettől nem nagyon van feljebb, inkább más irány.
Tényleg csak az lehet a gond vele, hogy nem fér el a szobában :)
Ettől nem nagyon van feljebb, inkább más irány.
Tényleg csak az lehet a gond vele, hogy nem fér el a szobában :)
Csak a Marantz! :-D
Üdv mint írtam rá is fizetnék drágább hangfalra de max. 5-700e forintig!
nem hibátlan de ez egy 20 év körüli hangfalnak talán megbocsátható. 10/8 as kb. (Képeket tudok küldeni kérésre )
Közeledik a karácsony legyen egy kis akció :-)
irányár: 1 599 000 Ft.
irányár: 1 599 000 Ft.
Drágább csere is érdekelhet esetleg hátha :-)
Uppocska.
theo írta: ↑2020.09.16., szer. 18:54Eladó a címben szereplő hangfal szép állapotban .(10/9-8)
Budapest IV. kerületben leledzik.
Itt vásároltam a fórumon február környékén. (link hamarosan)
Az irányára legyen 1 660 000 Forint.
Beszámítás lehetséges
Érdeklődni itt vagy priviben 06203953712-es tel. számon lehet.
Az előző hírdetés : viewtopic.php?f=33&t=142351&p=2473823&h ... 1#p2473823
- Vasti
- Törzsvendég

- Értékelés: 373
Bocsánat, hogy beleszólok, de...
Egy hifit, főleg hangdobozt valamennyire be lehet mutatni egy profi binaurális mikrofonos felvétellel.
Ez is egy érdekes dolog, mert végül a hang nem egyenesen az agyamba jön át ;-) , hanem egy akármilyen elektroakusztikus átalakitó közvetíti, aminek a minősége olyan, amilyen: szóval pl. egy ilyen hangdoboz hangját egy TESCO-s agyba dugós fülesen hallgatva nem igazán fogom megtudni, milyen volt az eredeti hang - de induljunk ki abból, hogy a legtöbb hifi után érdeklődő embernek van egy rendes füleses rendszere a PC mellett, stb.
Ráadásul a Youtube hangja sem igazán hi-end, valami 128kbit-es mp3, ha jól emlékszem.
Ennek ellenére ha jó a felvétel, és jó fülessel hallgatja vissza az ember, elég jó az eredmény: én kis mindenes aktív hangdobozokat vettem a lányoknak ilyen binaurális mikrofonos teszteket hallgatva, és nem okozott csalódást a hang. Miután megjöttek a dobozkák, és kicsomagoltuk őket, szinte teljesen úgy szóltak, ahogy vártam.
Na de egy ilyen holmit mobiltelefonos felvételekkel "demózni"?! Szerintem inkább árt az eladásnak, de biztosan nem használ. Meghallgattam mindegyik linkelt videót, és arra jutottam, hogy ennél még a Tannoy M3 dobozaim is sokkal jobbak...
Tényleg elnézést, de ezt nem bírtam magamban tartani, legfeljebb majd kivágja a moderátor ;-)
Üdv: Vasti
Egy hifit, főleg hangdobozt valamennyire be lehet mutatni egy profi binaurális mikrofonos felvétellel.
Ez is egy érdekes dolog, mert végül a hang nem egyenesen az agyamba jön át ;-) , hanem egy akármilyen elektroakusztikus átalakitó közvetíti, aminek a minősége olyan, amilyen: szóval pl. egy ilyen hangdoboz hangját egy TESCO-s agyba dugós fülesen hallgatva nem igazán fogom megtudni, milyen volt az eredeti hang - de induljunk ki abból, hogy a legtöbb hifi után érdeklődő embernek van egy rendes füleses rendszere a PC mellett, stb.
Ráadásul a Youtube hangja sem igazán hi-end, valami 128kbit-es mp3, ha jól emlékszem.
Ennek ellenére ha jó a felvétel, és jó fülessel hallgatja vissza az ember, elég jó az eredmény: én kis mindenes aktív hangdobozokat vettem a lányoknak ilyen binaurális mikrofonos teszteket hallgatva, és nem okozott csalódást a hang. Miután megjöttek a dobozkák, és kicsomagoltuk őket, szinte teljesen úgy szóltak, ahogy vártam.
Na de egy ilyen holmit mobiltelefonos felvételekkel "demózni"?! Szerintem inkább árt az eladásnak, de biztosan nem használ. Meghallgattam mindegyik linkelt videót, és arra jutottam, hogy ennél még a Tannoy M3 dobozaim is sokkal jobbak...
Tényleg elnézést, de ezt nem bírtam magamban tartani, legfeljebb majd kivágja a moderátor ;-)
Üdv: Vasti
Ezt csak úgy itthagyom :-) abszolúte nem sürgős az eladás ( szvsz. ebben az árban nincs jobb legfeljebb más ;-) )
https://youtu.be/lGzGtoCua9U
https://youtu.be/lGzGtoCua9U