Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl Studio 250P Sub
Re: Jbl Studio 250P Sub
Köszönöm, elkelt... 
- Arany Kutya
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
UP NEKI
NAGYON JÓ SUB
NAGYON JÓ SUB
Karanténból felolvasztva, újra eladó, ajánlom mindenkinek, nagyon ütős darab
JBL Studio 2 AV szett – a nagy csapat...tesztből kiollóztam:
"a „kocka” bekapcsolódásakor mégis minden más lesz, megérkezik az igazi szőnyeg hullámoztató, nem csak a fülekre, hanem az egész testre ható basszus, és megint meg kell állapítanom a nagy igazságot, hogy a mozi bizony még nagy dobozzal sem az igazi szub nélkül. A vezeték nélküli ES250PW-re emlékeztető mélysugárzó akció mozin igazán elemében érzi magát, játszi könnyedséggel pumpálva magából a basszust, akárcsak a hajóágyúk a lövedékeket, a csatazaj pedig teljesen a hatalmába keríti a szobát. Az Avatar űrhajójának landolása megrezegteti alattam a kanapét, a basszus mégsem ül rá a hangképre, tartalékok pedig bőségesen vannak, ha valaki még fokozni szeretné a hatást. Az effektek pontosak, jól érzékelni a robbanások és a különféle dörrenések súlypontját, nincsenek kontrollálatlanul csapongó hangok még a legnagyobb csúcsok után sem. Esti órákban óvatosan is kell bánni ezzel a szubbal, mert egy jobbféle mély effekt akár azonnali casus belli-t is jelenthet az erre érzékeny szomszéddal."
https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... sapat.html
JBL Studio 2 AV szett – a nagy csapat...tesztből kiollóztam:
"a „kocka” bekapcsolódásakor mégis minden más lesz, megérkezik az igazi szőnyeg hullámoztató, nem csak a fülekre, hanem az egész testre ható basszus, és megint meg kell állapítanom a nagy igazságot, hogy a mozi bizony még nagy dobozzal sem az igazi szub nélkül. A vezeték nélküli ES250PW-re emlékeztető mélysugárzó akció mozin igazán elemében érzi magát, játszi könnyedséggel pumpálva magából a basszust, akárcsak a hajóágyúk a lövedékeket, a csatazaj pedig teljesen a hatalmába keríti a szobát. Az Avatar űrhajójának landolása megrezegteti alattam a kanapét, a basszus mégsem ül rá a hangképre, tartalékok pedig bőségesen vannak, ha valaki még fokozni szeretné a hatást. Az effektek pontosak, jól érzékelni a robbanások és a különféle dörrenések súlypontját, nincsenek kontrollálatlanul csapongó hangok még a legnagyobb csúcsok után sem. Esti órákban óvatosan is kell bánni ezzel a szubbal, mert egy jobbféle mély effekt akár azonnali casus belli-t is jelenthet az erre érzékeny szomszéddal."
https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... sapat.html
Jbl Studio 250P Sub
Eladóvá vált tovább lépés miatt keveset használt műszakilag kifogástalan, szép állapotú JBL Studio 250P subládám (dobozában) Próbagarit adok rá, vagy nálam kipróbálható! Illetve egyeztessünk lehet el is tudom vinni. Csere, beszámítás nem érdekel...
Ára 75.000.-Ft Tel: 30 622 7277
Technikai adatok: JBL Studio SUB 250P
- 400W zenei és 200W RMS terhelhetőség
- Keresztezési frekvencia: 50Hz - 150Hz
- Frekvencia átvitel: 32Hz - 150Hz
- 25 cm átmérőjű hangszóró
- Vonalszintű bemenet és LFE bemenet
- Automatikus jelérzékelő (Ha jelet kap, akkor bekapcsol, ha nem, akkor automatikusan ki)
- Fázisváltó, hangerő szabályzó, vágási frekvencia szabályzó, bass boost
Ára 75.000.-Ft Tel: 30 622 7277
Technikai adatok: JBL Studio SUB 250P
- 400W zenei és 200W RMS terhelhetőség
- Keresztezési frekvencia: 50Hz - 150Hz
- Frekvencia átvitel: 32Hz - 150Hz
- 25 cm átmérőjű hangszóró
- Vonalszintű bemenet és LFE bemenet
- Automatikus jelérzékelő (Ha jelet kap, akkor bekapcsol, ha nem, akkor automatikusan ki)
- Fázisváltó, hangerő szabályzó, vágási frekvencia szabályzó, bass boost
- Csatolmányok
-
- IMG_0178.jpg (738.24 KiB) Megtekintve 1681 alkalommal
-
- IMG_0179.jpg (853.88 KiB) Megtekintve 1681 alkalommal