Hát pedig én is vittem volna egyet.
Minden esetre jó szórakozást kívánok velük az új tulajoknak, ez egy remek mélylád.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Svs SB12-NSD 2 darab
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1674
Re: Svs SB12-NSD 2 darab
Hát úgy tűnik jégen mind a kettő... Ha esetleg valaki visszamondja, meggondolja magát, azt jelezni fogom.
- -KP-
- V.I.P.
Re: Svs SB12-NSD 2 darab
Ja, elfelejtettem írni, futárköltség az árban.
- -KP-
- V.I.P.
Svs SB12-NSD 2 darab
Üdv,
eladó lenne 2 darab SVS SB12-NSD típusú mélysugárzó. Picivel több, mint 1 évesek. Minden doboz, eredeti kellék meg van. Ha hazaértem, csinálok fotót a két home movie-s garlevélről is. Azt hiszem 2 év garancia van a hangszóróra, és 5 év az elektronikára. Tehát kb. még 1+4 évig garancálisak. Vihető egyben is, külön is. Személyesen Bonyhádról hozható el, de a gyári dobozokat is megtartottam, így futárral is tudom gond nélkül küldeni.
140 ezer per darab. Futár az árban.
eladó lenne 2 darab SVS SB12-NSD típusú mélysugárzó. Picivel több, mint 1 évesek. Minden doboz, eredeti kellék meg van. Ha hazaértem, csinálok fotót a két home movie-s garlevélről is. Azt hiszem 2 év garancia van a hangszóróra, és 5 év az elektronikára. Tehát kb. még 1+4 évig garancálisak. Vihető egyben is, külön is. Személyesen Bonyhádról hozható el, de a gyári dobozokat is megtartottam, így futárral is tudom gond nélkül küldeni.
140 ezer per darab. Futár az árban.