Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magnat Monitor 990 (5.0) szett, juhar, első tulajdonostól
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 287
Re: Magnat Monitor 990 (5.0) szett, juhar, első tulajdonostól
Elkelt.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
- gyeniko
- Törzsvendég

Jegelve.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Szia!
Megvenném!
Küldtem PÜ-t
Köszönöm!
B
Megvenném!
Küldtem PÜ-t
Köszönöm!
B
- gyeniko
- Törzsvendég

Magnat Monitor 990 (5.0) szett, juhar, első tulajdonostól
Rövid gondolkodás után meghirdetem a fenti szettet. Elsősorban azért, mert két fórumtárs is lecsúszott egy hasonló 5.1 szettől, hátha egyiküket részben kárpótolni tudja ez a szett.
A hangfalakat anyósoméknak vettük ajándékba egy Sony STR-GD510 erősítővel együtt, kb. 10 éve. Nemrég kiderült, hogy egyáltalán nem használták, mert nem tudták bekapcsolni, működtetni az erősítőt. Elhoztam tőlük, kaptak egy egyszerűbb, kompakt rendszert, melyen tudnak zenét hallgatni.
A hangfalak összesen nem működtek néhányszor 10 órát sem, még bejáratósak. Szinte makulátlanok, az egyik front hangsugárzó felső sarkán a fólia kicsit feljött, szerintem virág locsoláskor cseppenhetett rá víz. A grillek makulátlanok. Fényképet holnap tudok készíteni, de addig is teszek fel netes képet, hogy látszódjék a színe.
Ára 20.000.- Ft, Budapesten belül tudok segíteni a szállításban.
Tudom, ez nem annyira "bomba" vétel, mint az említett 5.1 szett 30.000.- Ft-ért, de ez legalább "jó helyről" való.
A hangfalakat anyósoméknak vettük ajándékba egy Sony STR-GD510 erősítővel együtt, kb. 10 éve. Nemrég kiderült, hogy egyáltalán nem használták, mert nem tudták bekapcsolni, működtetni az erősítőt. Elhoztam tőlük, kaptak egy egyszerűbb, kompakt rendszert, melyen tudnak zenét hallgatni.
A hangfalak összesen nem működtek néhányszor 10 órát sem, még bejáratósak. Szinte makulátlanok, az egyik front hangsugárzó felső sarkán a fólia kicsit feljött, szerintem virág locsoláskor cseppenhetett rá víz. A grillek makulátlanok. Fényképet holnap tudok készíteni, de addig is teszek fel netes képet, hogy látszódjék a színe.
Ára 20.000.- Ft, Budapesten belül tudok segíteni a szállításban.
Tudom, ez nem annyira "bomba" vétel, mint az említett 5.1 szett 30.000.- Ft-ért, de ez legalább "jó helyről" való.
- Csatolmányok
-
- magnat-monitor-990.jpg (18.61 KiB) Megtekintve 861 alkalommal