köszönöm a avx segítségét! Egy nagyon kedves családhoz került.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ethosz EAL-07
Re: Ethosz EAL-07
Elkelt,
Kedves hozzáértők!
Milyen erősítő teljesítmény ajánlott ezekhez a hangsugárzókhoz?
(gondolom viszonylag alacsony-tól, nem túl magasig)
Illetve szeretném jelezni az eladónak, hogy a nagy port kavaró csavaros diszkusszió árnyékában válaszra várnak privát üzeneteim.
Kaphatnék egy telefonszámot? ;-)
Köszönöm & üdv,
realbada
Milyen erősítő teljesítmény ajánlott ezekhez a hangsugárzókhoz?
(gondolom viszonylag alacsony-tól, nem túl magasig)
Illetve szeretném jelezni az eladónak, hogy a nagy port kavaró csavaros diszkusszió árnyékában válaszra várnak privát üzeneteim.
Köszönöm & üdv,
realbada
Hűha, Kedves Puklics úr!
Nem számítottam ilyen segítségre, de őszintén jól esik és Köszönöm!!! Hívni kívántam, hogy mi lehet a három csavar oka, miután nem én voltam az első vásárló, így nem sokat nem tudtam erről a helyzetről - nekem őszintén fel sem tűnt -, de nem ünnepnap akartam zavarni. (Hozzáteszem szerettem a hangját, kedves volt nekem, csak hát a kíváncsiság...)
Tényleg köszönöm magyarázatát!!!!
Remélem ez így kielégíti a bírálókat, kétkedőket, s elhiszik nem akartam senkit átverni, vagy valami borzasztó, kibelezett vackot eladni.
Nem számítottam ilyen segítségre, de őszintén jól esik és Köszönöm!!! Hívni kívántam, hogy mi lehet a három csavar oka, miután nem én voltam az első vásárló, így nem sokat nem tudtam erről a helyzetről - nekem őszintén fel sem tűnt -, de nem ünnepnap akartam zavarni. (Hozzáteszem szerettem a hangját, kedves volt nekem, csak hát a kíváncsiság...)
Tényleg köszönöm magyarázatát!!!!
Remélem ez így kielégíti a bírálókat, kétkedőket, s elhiszik nem akartam senkit átverni, vagy valami borzasztó, kibelezett vackot eladni.
- pj-
- Törzsvendég

- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Igen, valóban ez ilyenre sikerült.
Elnézést kérek az esztétikai hibáért.
Sajnos az első széria dobozainál kiderült egy nevezzük nevén: konstrukciói probléma. A keresztváltó elég nehéz (köszönhetően a minőségi anyagoknak), s 1 db csavar mechanikailag nem bírta a terhelést. Ezáltal utólag kellet megerősíteni, így fordulhatott elő, hogy nem teljesen egyenesen vannak a csavarok rajta –azonban az eltérés nagyon minimális.
Ezáltal sokkal stabilabb lett, ez azonban esztétikum rovására ment.
Természetesen ha akár ezzel, akár más termékünkkel kérdések merülnének fel, szívesen válaszolok.
Elnézést kérek az esztétikai hibáért.
Sajnos az első széria dobozainál kiderült egy nevezzük nevén: konstrukciói probléma. A keresztváltó elég nehéz (köszönhetően a minőségi anyagoknak), s 1 db csavar mechanikailag nem bírta a terhelést. Ezáltal utólag kellet megerősíteni, így fordulhatott elő, hogy nem teljesen egyenesen vannak a csavarok rajta –azonban az eltérés nagyon minimális.
Ezáltal sokkal stabilabb lett, ez azonban esztétikum rovására ment.
Természetesen ha akár ezzel, akár más termékünkkel kérdések merülnének fel, szívesen válaszolok.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 660
Jól mondod.
Szerintem láttunk/hallottunk már szebb hátsó kivezetéseket háromszoros áron, fele hangzással.
Vajon a fórumtársunknak, aki "értő" megjegyzéseivel emeli a fórum színvonalát, van-e vételi szándéka?
Ha nincs akkor: "It's not Your Business"
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Most tényleg azon megy a fingfűrészelés, hogy kettővel több csavar fogja a terminálokat?
Igyekszem megkérdezni. Amikor vettem - Eger -, minden elemében gyárinak mondták, s a kisebb váltó említették. Meghallgattam tetszett, most is tetszik, de ami van helyette az egészen más kategória. Megbíztam az eladóban, nincs okom feltételezni azt, hogy nem mondott volna igazat. Ha kiderülne, hogy nekem sem mondtak el mindent, akkor természetesen elnézést mindenkitől, akinek raboltam az idejét, s megtartom.
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Bécó írta: ↑2019.05.01., szer. 09:45Ez a gyári csatlakozó terminál.spaceboy75 írta: ↑2019.04.29., hétf. 11:36Szia!
Az a hangfal csatlakozó terminál gyári, mert elég “gány” munkának tűnik?!
Igen, de a Te általad be tett képen, 1db fa vagy lemez csavar van, a hirdetett példányon meg 3, az is olyan vonalban mint az ökörhugyozás. Nem hiszem, hogy az gyári lenne.
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Felesleges találgatni, tippelgetni. PJ-re kell(ene) dobni egy sort, hogy kukkantson be ide.
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Szervusz!
Ebben az egyszerűbb változat van, ezért is ilyen árra gondoltam. Most ez már nagyjából félár. Nincs baja, nincs probléma vele, nagyon szépen szólt nekem ez is, de szeretném belátható időn belül eladni.
Köszi szépen!
ambi
Ebben az egyszerűbb változat van, ezért is ilyen árra gondoltam. Most ez már nagyjából félár. Nincs baja, nincs probléma vele, nagyon szépen szólt nekem ez is, de szeretném belátható időn belül eladni.
Köszi szépen!
ambi
Ez az "egyszerűbb" vagy prémium váltós változat?
Bár szerintem így is úgy is jó az ár.
Bár szerintem így is úgy is jó az ár.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Szia! Minden eleme gyári, nem volt rajta semmi változtatás. Vigyáztam rá, de persze szíved joga így látni. A legjobbakat, ambi
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 660
Ne nézegesd, ezt hallgatni kell.spaceboy75 írta: ↑2019.04.29., hétf. 11:36Szia!
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Szia!
Re: ETHOSZ EAL-07
Szia! Budapesten vannak. XII kerület.
Re: ETHOSZ EAL-07
Szia!
Melyik városban laknak a dobozok?
Melyik városban laknak a dobozok?
Ethosz EAL-07
Feljebblépés miatt eladó lett Ethosz EAL-07 hangfalam. Második tulajdonosa vagyok, sajnos a doboza nincs meg. Igen megszerettem, ám elvállunk. Sajnos van rajta két karc, ezt kalkuláltam az árba. (A képeken 3., 4. ez látszik.) Bass reflex doboz konstrukció Magas: 1" selyem dóm Mély: 6,5" üvegszálas Csatlakozás: 1 pár aranyozott banán aljzat Váltás: 12 dB Méret: 200x300x900 mm Súly: 17 kg/db (34 kg/pár) Érzékenység 89 dB Frekvencia átvitel: 49Hz-20kHz Impedancia: 8 Ohm
Az ár: 140 000
Az ár: 140 000
- Csatolmányok
-
- 20190427_192356.jpeg (1.66 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
-
- 20190427_192427.jpeg (1.57 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
-
- 20190427_192726.jpeg (2.32 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
-
- 20190427_192527.jpeg (2.39 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal