Ez esetben: Köszi.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Leema Xavier álló hangfal eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Re: Leema Xavier álló hangfal eladó
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 27
A hangfal elkelt. Köszönöm a lehetöséget!
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Larko
Köszönöm a kedves szavakat!
A dobozok hangjáról írottakkal teljes mértékben egyetértek.
Köszönöm a kedves szavakat!
A dobozok hangjáról írottakkal teljes mértékben egyetértek.
Bitang jó hangú dobozok!!!
Nem ismerem az eladót mielőtt bárki bármivel vádol.
Csak a dobozokat!
Volt ilyen dobozom is.
Itthon ritka.
Peerless sugárzó kell.
Fantasztikus mély hang!
És ez valóban mélyre megy.
Egy ilyen után átértékelés az ember sok mindent a mély hangokról is!pl miért is kellett eddig lemondani.
Nem ismerem az eladót mielőtt bárki bármivel vádol.
Csak a dobozokat!
Volt ilyen dobozom is.
Itthon ritka.
Peerless sugárzó kell.
Fantasztikus mély hang!
És ez valóban mélyre megy.
Egy ilyen után átértékelés az ember sok mindent a mély hangokról is!pl miért is kellett eddig lemondani.
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

tonee73
Elképesztö, hogy pont ma hallottam egy kollegámtól a “Ha meghalsz, ...” mondatot angolul elöször és ma olvastam a hozzászólásod legalján ugyanazt magyarul.
Mennyire igaz
Elképesztö, hogy pont ma hallottam egy kollegámtól a “Ha meghalsz, ...” mondatot angolul elöször és ma olvastam a hozzászólásod legalján ugyanazt magyarul.
Mennyire igaz
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Még annyit a specifikációkhoz, hogy valóban 86dB érzékenységet adtak meg hozzá, de a 26W-os DP 211-es végfokom is simán meghajtotta öket, sosem éreztem hiányát dinamikának, hangerönek.
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Köszönöm Codinak, hogy helyettem megválaszolta a kérdéseket!
A hangfalak Baján vannak, én tartózkodom jelenleg Angliában. Az audiomarkt.de-n is meghirdettem öket.
A hangfalak Baján vannak, én tartózkodom jelenleg Angliában. Az audiomarkt.de-n is meghirdettem öket.
Köszönöm!
- Codi
- V.I.P.

- Értékelés: 303
Ilyet találtam egy fórumon:ludy írta: ↑2019.03.15., pén. 11:03Egyetértek jó lenne tudni hogy melyik városban található a termék,de ennél szerintem még fontosabb lenne a hangfal adatait kötelezően megadni,mert azt már tudjuk hogy ki alapította
a céget aki készítette,de azt nem hogy hány DB érzékenységű,és milyen frekvencia átvitelre képes,és milyen teljesítményű erősítöt javasolnak hozzá,ez főleg ebben az esetben lenne fontos,
mikor egy elég ismeretlen hangsugárzóról van szó.
Frequency Response +/- 3dB: 28Hz-30KHz
Sensitivity (1W/1M): 86dB
Recommended Amplifier Power: 50-200 watts
Nominal Load Impedance: 4 ohms
Size (h)x(w)x(d) in mm: 960 x 233 x 350
Shipping Weight (each): 35Kg
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
Egyetértek jó lenne tudni hogy melyik városban található a termék,de ennél szerintem még fontosabb lenne a hangfal adatait kötelezően megadni,mert azt már tudjuk hogy ki alapította
a céget aki készítette,de azt nem hogy hány DB érzékenységű,és milyen frekvencia átvitelre képes,és milyen teljesítményű erősítöt javasolnak hozzá,ez főleg ebben az esetben lenne fontos,
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Azt nem tudom, csak hogy itt Baját ír: http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... gfal,62371
Érdemes lenne kötelezővé tenni a hirdetésben a termék helyének megjelölését is, mert már voltam szenvedő alanya egy komolyabb adásvételnél, hogy az eladó Angliát jelölt meg, oda is kérte a vételárat, közben meg Hongkongból küldte vámmal áfával.
Érdemes lenne kötelezővé tenni a hirdetésben a termék helyének megjelölését is, mert már voltam szenvedő alanya egy komolyabb adásvételnél, hogy az eladó Angliát jelölt meg, oda is kérte a vételárat, közben meg Hongkongból küldte vámmal áfával.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Így van (mivel az eladó ott tartózkodik, amint azt a másik hirdetésében le is írta):magicvoice írta: ↑2019.03.15., pén. 08:58Ezt a hangfalat Angliából hirdetik: https://www.audio-markt.de/_markt/item. ... 8891278228
viewtopic.php?f=32&t=129118
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Ezt a hangfalat Angliából hirdetik: https://www.audio-markt.de/_markt/item. ... 8891278228
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Még pár kép
- Csatolmányok
-
- 965FD04D-F002-42BD-8599-B2F1EFF94CEB.jpeg (1.38 MiB) Megtekintve 3790 alkalommal
-
- 1DEBE3A2-17A5-4CA9-BCFE-9A335CAF8CF7.jpeg (1.06 MiB) Megtekintve 3790 alkalommal
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Leema Xavier álló hangfal eladó
Eladóvá vált egy pár LEEMA XAVIER 3-utas álló hangfal rózsafa színben, 2 x 4 db tüskével.
Az angol Leema céget 2 volt BBC mérnök alapította és ez a model volt az elsö “zászlós hajójuk”. Árához képest kivételes transzparenciával rendelkezik a BBC hagyományoknak megfelelöen. Kiváló megépítettségüket bizonyítja méretükhöz viszonyított komoly súlyuk, amely kb. 35kg/db.
Jó állapotban vannak, kisebb használatból eredö nyomokkal. Van hozzájuk megfelelö doboz, de nem eredeti.
Irányár: 340 eFt
Az angol Leema céget 2 volt BBC mérnök alapította és ez a model volt az elsö “zászlós hajójuk”. Árához képest kivételes transzparenciával rendelkezik a BBC hagyományoknak megfelelöen. Kiváló megépítettségüket bizonyítja méretükhöz viszonyított komoly súlyuk, amely kb. 35kg/db.
Jó állapotban vannak, kisebb használatból eredö nyomokkal. Van hozzájuk megfelelö doboz, de nem eredeti.
Irányár: 340 eFt