Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&w Nautilus 805 hangfalpár eladó
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Re: B&w Nautilus 805 hangfalpár eladó
Ha lesz időm, kipucolom és újranyitom a hirdetést.
Addig kérem a hirdetőt, hogy gondolja újra a nyitó hozzászólást és küldje el nekem üzenetben.
Addig kérem a hirdetőt, hogy gondolja újra a nyitó hozzászólást és küldje el nekem üzenetben.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Ez a fórumon a legjobban pörgő topic!
De kell ez?
De kell ez?

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1199
Nem a hangfalak ára volt 1,5 M Ft, ezt írta az eladó: "a két frontért bekábelezve, állvánnyal picivel több mint 1,5m forint lett kifizetve anno"
Ebből lehet a kábelek ára volt 800e Ft, a többi a hangfal+állvány, az a két jumper simán megér 100-150e Ft-ot darabonként
.
Bocs az Off-ért, de ez a hirdetés már szét lett cseszve.
Ebből lehet a kábelek ára volt 800e Ft, a többi a hangfal+állvány, az a két jumper simán megér 100-150e Ft-ot darabonként

Bocs az Off-ért, de ez a hirdetés már szét lett cseszve.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
- magicvoice
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Nekem is volt ilyen, remek hangfal. Használtan 330 ezerért vettem és 300 ezerért tudtam eladni, kifogástalan állapotban. Meg tudom erősíteni, hogy soha nem volt 1,5 millió újonnan. Annak idején az Audiocentrumnál szerettem volna venni egy ilyet, és 680 ezer körül volt a pár ára.
Ez a hangfal ráadásul nem a 805S, hanem Nautilus 805.Samus írta: ↑2018.11.21., szer. 11:12Komolyan nem ertem,...?
Soha nem volt 1.5millio ez a hangfal,...!!!!
Megvan az arlista. 344e ft volt a darab ara a 805s-nek!!! 139e ft volt az allvany parban.
1600font volt megjeleneskor a 805s!
Ertem en, hogy ne piszkoljuk be mas hirdeteset es igazat is adok ennek, de azert hulyenek se nezzunk senkit
Sajnos amit írtál még az is túlzó.
Itt mindkettő ára látszik euróban:
Talán az eladónak is segítség.
A diamond sorozat kerülhetett 1,5 millió forintba később.
Sajnos amikor vette úgy néz ki, hogy átverték.

Komolyan nem értem miért kell beleszólni a hirdetésbe érdemi info nélkül.Szerintem nem néznek senkit hülyének.Az eladó kiválóan el lenne a tanácsok nélkül is.Legfeljebb nem adja el a hirdetett áron.De ez rajta kívül mindenkinek tökmindegy.Egyedül az eladó dolga mennyiért adja oda.Ha a vevőnek megfelel mi a gond?
Ezzel az erővel nyomozzuk ki,hogy az MM,Saturn stb mennyiért veszi a portékáit.Esetleg tegyük kötelezővé,hogy a kereskedők megadják a beszerzési illetve a nagyker árat. Majd jól megvitatja a hozzáértő tisztelt publikum jogos-e azon az áron adni vagy sem.

Ezzel az erővel nyomozzuk ki,hogy az MM,Saturn stb mennyiért veszi a portékáit.Esetleg tegyük kötelezővé,hogy a kereskedők megadják a beszerzési illetve a nagyker árat. Majd jól megvitatja a hozzáértő tisztelt publikum jogos-e azon az áron adni vagy sem.

Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Komolyan nem ertem,...?
Soha nem volt 1.5millio ez a hangfal,...!!!!
Megvan az arlista. 344e ft volt a darab ara a 805s-nek!!! 139e ft volt az allvany parban.
1600font volt megjeleneskor a 805s!
Ertem en, hogy ne piszkoljuk be mas hirdeteset es igazat is adok ennek, de azert hulyenek se nezzunk senkit
Mivel 1,5misiért vettem és nekem még mindig sokat ér és jelent a hangfal, ezért 800e-ért eladó.
Többit privátban.
Annyit esetleg kezdésnek írhattál volna:
Mivel 1,5misiért vettem és nekem még mindig sokat ér és jelent a hangfal, ezért 800e-ért eladó.
Többit privátban.

December 31.ig az ár 750.000-huf,ha nem találja meg a gazdáját addig,akkor inkább berakom háttérsugárzónak!
Komoly érdeklődőknek a jelentkezését várom!
Köszönöm!
Komoly érdeklődőknek a jelentkezését várom!
Köszönöm!

- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 202
írtam Neked inkább pü-t, mert ez egy hirdetés.kargidje írta: ↑2018.11.20., kedd 16:49Adott egy kevésbé hozzáértő illetve körültekintő vevő, aki az itteni ~800e ft-ból le is tudna alkudni nagy nehezen mondjuk 20-30e Ft-ot, talán.d.janos írta: ↑2018.11.20., kedd 16:20Ritka az, amikor nem akar a vevő olcsóbb árat, mint a hirdetett ár. Megértem persze a magas árat kifogásolókat is, segítő szándék is lehet mögötte egy pü elegánsabb. A moderátorok törölhetnék is az off-okat, ezt is lehet törölni a többivel. Köszönöm a figyelmét annak, aki elolvasta, akár egyet ért vele, akár nem. A zene szeretete, a zenehallgatás öröme tartson bennünket össze.![]()
Utána lehet fel is kötné magát szegény, ha megtudná, csak a felét éri illetve a feléért keltek el évekkel ezelőtt az ilyen típusú dobozok.
Te is biztosan szívesen kerülnél ilyen helyzetbe valamilyen(tökmindegy mi) használt készülék kapcsán ...![]()

"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
Utána lehet fel is kötné magát szegény, ha megtudná, csak a felét éri illetve a feléért keltek el évekkel ezelőtt az ilyen típusú dobozok.
Te is biztosan szívesen kerülnél ilyen helyzetbe valamilyen(tökmindegy mi) használt készülék kapcsán ...
Adott egy kevésbé hozzáértő illetve körültekintő vevő, aki az itteni ~800e ft-ból le is tudna alkudni nagy nehezen mondjuk 20-30e Ft-ot, talán.d.janos írta: ↑2018.11.20., kedd 16:20Ritka az, amikor nem akar a vevő olcsóbb árat, mint a hirdetett ár. Megértem persze a magas árat kifogásolókat is, segítő szándék is lehet mögötte egy pü elegánsabb. A moderátorok törölhetnék is az off-okat, ezt is lehet törölni a többivel. Köszönöm a figyelmét annak, aki elolvasta, akár egyet ért vele, akár nem. A zene szeretete, a zenehallgatás öröme tartson bennünket össze.![]()
Te is biztosan szívesen kerülnél ilyen helyzetbe valamilyen(tökmindegy mi) használt készülék kapcsán ...

- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 202
Van itt most ebben picit több puffer szvsz, de nem az a mérvadó, hogy mennyi volt a legolcsóbb hirdetett ár vagy ki mennyiért adta el (ki tudja, mennyire volt sürgős neki vagy inkább benyelte a több veszteséget, mert már megvolt az új jövevény). Az aktuális piacon lévő árak lehetnek, legynek inkább mérvadóak. Árnyaltabban fogalmazva (ezért szeretjük sokan az AVX-et) is fel lehet hívni az eladó figyelmét bizonnyos dolgokra vagy ahogy már írták, a privát üzenet lehetősége is adott. És valóban a hirdetés az hirdetés kellene, hogy legyen és igazán jó lenne, ha nem beszélgetés lenne, főleg nem szinte kizárólag az árról. Mennyivel korrektebb, AVX-esebb lehetne, ha a hangsugárzó kvalitásait írnák le, akik ismerik vagy ha már volt valakinek, akkor akár azt ami mellette szól és azt amiben lehetne jobb a sugárzó vagy épp milyen rendszerben milyen hang volt hallható. Erről most is szívesen olvasnék itt a hirdetésben. Az árral kapcsolatos infókat lehet úgy is közölni, aminek hatására újragondolhatja az árat az eladó. Akit meg érdekel, azt biztos, hogy utána néz, utána kérdez, mennyi a reális ár. Akit érdekel, úgyisz tesz ajánlatot. Ritka az, amikor nem akar a vevő olcsóbb árat, mint a hirdetett ár. Megértem persze a magas árat kifogásolókat is, segítő szándék is lehet mögötte egy pü elegánsabb. A moderátorok törölhetnék is az off-okat, ezt is lehet törölni a többivel. Köszönöm a figyelmét annak, aki elolvasta, akár egyet ért vele, akár nem. A zene szeretete, a zenehallgatás öröme tartson bennünket össze. 

"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
A tavalyit sajnos azonnal elvitték, mert ár alatt árultad. Én többet is fizettem volna - fizetnék most is érte.Samus írta: ↑2018.11.20., kedd 10:193 par ilyen hangsugarzom volt eddig.
Utolsot tavaly adtam el gyari allvannyal 380e ft-ert!!!
Nem birom az okoskodokat, fontoskodokat igy soha nem szolok hozza En sem hirdetesekhez, de az ar lattan nem birtam ki!
Es igen, ez egy forum. Ugy gondolom a velemenynyilvanitast el kell fogadni.
A megadott ar mar a vicces mategoria,...
Hibátlanért, állvánnyal kp 450e azonnal!
Ezen már én is sokszor elgondolkoztam!!!Musiccitys írta: ↑2018.11.20., kedd 10:28Az mindenképpen elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy egyes hirdetéseket totálisan szét lehet offolni, totálisan le lehet húzni, míg mások hirdetéseiben a negatív vélemény határát is súrolva egyből ott terem egy admin és máris fenyegetőzik stb., hogy hagyják abba....Akkor most el kellene végre dönteni, hogy mit is lehet, mit is nem egy hirdetés alatt...vagy ezek szerint mindig lesznek egyenlőbbek az egyenlők között....![]()
![]()
![]()
Üdv. Gyuri

- Musiccitys
- Nincs visszaút
- Értékelés: 17
Az mindenképpen elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy egyes hirdetéseket totálisan szét lehet offolni, totálisan le lehet húzni, míg mások hirdetéseiben a negatív vélemény határát is súrolva egyből ott terem egy admin és máris fenyegetőzik stb., hogy hagyják abba....Akkor most el kellene végre dönteni, hogy mit is lehet, mit is nem egy hirdetés alatt...vagy ezek szerint mindig lesznek egyenlőbbek az egyenlők között....

3 par ilyen hangsugarzom volt eddig.
Nem birom az okoskodokat, fontoskodokat igy soha nem szolok hozza En sem hirdetesekhez, de az ar lattan nem birtam ki!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6203
Az egy dolog, hogy felháborodsz a kommenteken, de a csirkeszarozós stílust az légy szíves elfelejteni.VIKOAMG írta: ↑2018.11.19., hétf. 13:50Pontosan szerettem volna megköszönni a sok jóindulatú “segítőkész” okoskodást a “buta csirkeszaroknak” tisztelet a kivételnek!,csak azt nem értem hogy miért lehet az adás/vétel résznél így okoskodni?! Hmm AVX.hu HIFI?! Gyenge az adás/vétel részetek, amiért lehet kommentelni/leminősíteni egy adott terméket,gondolom az illetékeseknek eszükbe nem jutott volna ilyen (ritka)terméket vásárolni,csak poénból beokoskodni...korrekt emberek vagytok....negatív kommentelőkre gondolok!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 108
ez nagyon rossz útvonal lenne. erre van a kávéház stb fecsegő helyek, ez még mindig valakinek a hirdetése amibe én is most per pill irkálok felesleges dolgokat..
itt a pont

Kicsit sok lesz már az off, de törlik a moderátorok, ha úgy látják jónak.
Aki itt hirdet, legyen tisztában vele, hogy ez egy fórum. Lehet pro és kontra is véleményeket mondani, természetesen tiszteletben tartva más hirdetendő termékét.
De ne legyen már az probléma, ha valaki minden hátsó szándék nélkül jelzi, hogy a hirdetett termék ára jóval felette van a piacon éppen aktuális árnak.. Itt ugyanúgy jelen vannak vevők is, mint eladók, az ő érdekeiket is nézzük.
Mellékesen jegyzem meg, hogy nekem is megdobbant a szívem, mikor ezt a hirdetést megláttam.
Régóta várom, hogy felbukkanjon egy ilyen darab, de nem ezen az áron.
Minél nyíltabb a vélemény alkotási lehetőség, annál nagyobb a fórum iránti bizalom.
Attól meg próbáljunk elvonatkoztatni, hogy egy adott szituációban ez éppen kinek előnyös és kinek hátrányos...
Attól meg próbáljunk elvonatkoztatni, hogy egy adott szituációban ez éppen kinek előnyös és kinek hátrányos...
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 108
ott a pont!Muszklismick írta: ↑2018.11.19., hétf. 14:08Ezt soha nem értettem, miért kell beleokoskodni hogy ki mit mennyiért hirdet. Az ár meghatározása kizárólag az eladó dolga, senkinek semmi köze nincs hozzá, a piac úgyis mindent be fog árazni hogy itt mennyiért menne el. Értelmesebb dolgokat eleve sokan meg se hirdetnek itt hanem csak külföldön. Arról nem beszélve hogy csomó mindennek lassan de folyamatosan megy felfelé a használt ára. Aztán lehet olvasni a kommenteket hogy hát én a haramadáért is tudnék venni bármikor de annyit se adnék érte, és ez kit érdekel ?? Elméletben se vásárolsz harmadáron sem. Értelmes kultúrált emberek privát üzenetben kommunikálnak az eladóval, de hát ugye nem vagyunk egyformák.

- Muszklismick
- V.I.P.
- Értékelés: 229
Ezt soha nem értettem, miért kell beleokoskodni hogy ki mit mennyiért hirdet. Az ár meghatározása kizárólag az eladó dolga, senkinek semmi köze nincs hozzá, a piac úgyis mindent be fog árazni hogy itt mennyiért menne el. Értelmesebb dolgokat eleve sokan meg se hirdetnek itt hanem csak külföldön. Arról nem beszélve hogy csomó mindennek lassan de folyamatosan megy felfelé a használt ára. Aztán lehet olvasni a kommenteket hogy hát én a haramadáért is tudnék venni bármikor de annyit se adnék érte, és ez kit érdekel ?? Elméletben se vásárolsz harmadáron sem. Értelmes kultúrált emberek privát üzenetben kommunikálnak az eladóval, de hát ugye nem vagyunk egyformák.
Azért 1 privát üzenet érkezett érdeklődés céljából is! 

Pontosan szerettem volna megköszönni a sok jóindulatú “segítőkész” okoskodást a “buta csirkeszaroknak” tisztelet a kivételnek!
,csak azt nem értem hogy miért lehet az adás/vétel résznél így okoskodni?! Hmm AVX.hu HIFI?! Gyenge az adás/vétel részetek, amiért lehet kommentelni/leminősíteni egy adott terméket,gondolom az illetékeseknek eszükbe nem jutott volna ilyen (ritka)terméket vásárolni,csak poénból beokoskodni...korrekt emberek vagytok....negatív kommentelőkre gondolok!