Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
JmLab Focal 715
Re: JmLab Focal 715
elkelt.
Black Friday ár fix 85.000 ft
a lehetőség adott...ha gondolod, meghallgathatod. :)szalay66 írta: ↑2018.11.05., hétf. 23:39Rendkívül analitikus és meleg hangja van. A hangfalak beállításánál nekem a viszonylag kicsi bázis távolság jobban tetszett, tehát közelebb helyeztem egymáshoz őket.
Jelenleg a Focal 710-eseket hajtom, egyelőre elég.....azért gondolkodom... a 715 vajon mennyire szólhat még testesebben, esetleg mélyebbre is megy? Megérné váltani...
Rendkívül analitikus és meleg hangja van. A hangfalak beállításánál nekem a viszonylag kicsi bázis távolság jobban tetszett, tehát közelebb helyeztem egymáshoz őket.
Jelenleg a Focal 710-eseket hajtom, egyelőre elég.....azért gondolkodom... a 715 vajon mennyire szólhat még testesebben, esetleg mélyebbre is megy? Megérné váltani...
JmLab Focal 715
Eladó JmLab Focal 715 csereszne színű hangfalpár.
ára: fix 95.000 ft
(A fórumon vettem, a telefonom fényképezője elromlott, és nem volt kedvem bíbelődni, így kölcsön vettem az előző hírdető képeit)
ára: fix 95.000 ft
(A fórumon vettem, a telefonom fényképezője elromlott, és nem volt kedvem bíbelődni, így kölcsön vettem az előző hírdető képeit)
- Csatolmányok
-
- DSCF6302.JPG (198.78 KiB) Megtekintve 1870 alkalommal