Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
JM Lab Electra 915.1
Re: JM Lab Electra 915.1
Elkelt. Köszönöm!
Mekkora helységekbe tudja kifutni magát? 25 nm-re vajon sok lenne már?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Budapesten ARC-kel meghallgatható!
Te így látod a dolgot, mi sokan pedig másként. Nincs ezzel gond, ha segítő szándék van benne és ezzel gyorsabban gazdára talál majd a páros. Hiszen így jó ez a fórumnak is, ha pörög. Én is végigjártam anno a marketinges szamárlétrát és örültem minden tanácsnak.
Nem hiszem, hogy kibickedés lenne amit írtam. Mindenkit érdekelnek egy hirdetett termékkel kapcsolatos lényegi infók. Az eladónak is egyszerűbb így, mint 12x egyesével leírni és privátban elküldeni mindenkinek. Amúgy pedig reggel nekem mobilon nem mutatta a képeket. Azok is lehetnek a fehéregyensúly miatt csalókák. Szóval csak nyugi trane, nem írtam én semmi bántót, sem rád nézve sértőt.
Egy a fontos: mielőbb gazdira találjon ez a remek páros és lehetőleg itt, közöttünk, nem egy külsős vagy külföldi fórumon.
Nem hiszem, hogy kibickedés lenne amit írtam. Mindenkit érdekelnek egy hirdetett termékkel kapcsolatos lényegi infók. Az eladónak is egyszerűbb így, mint 12x egyesével leírni és privátban elküldeni mindenkinek. Amúgy pedig reggel nekem mobilon nem mutatta a képeket. Azok is lehetnek a fehéregyensúly miatt csalókák. Szóval csak nyugi trane, nem írtam én semmi bántót, sem rád nézve sértőt.
Egy a fontos: mielőbb gazdira találjon ez a remek páros és lehetőleg itt, közöttünk, nem egy külsős vagy külföldi fórumon.
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Színe, doboz van-e, volt-e javítva, futárral elküldöd-e őket, helyileg merre található?
Ezek a lényeges érdemi infók nélkül nem fognak komolyan venni és keresni.
Amúgy jó kis szett. Sikeres értékesítést kívánok!

Ezek a lényeges érdemi infók nélkül nem fognak komolyan venni és keresni.
Amúgy jó kis szett. Sikeres értékesítést kívánok!

NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
JM Lab Electra 915.1
Eladó JM Lab Electra 915.1 szép állapotban. Tüskék, réztalp etc.
295.000 huf
20 2329700
295.000 huf
20 2329700