Spendor S5e Cherry hibátlan, gyönyörű állapotú hangfalpárom eladó!
Doboza, gyári tüskéi, tartozékai megvannak.
1. tulajtól vettem, megbontva, belepiszkálva sosem volt.
Több mint 4 éve hallgatom nagy megelégedettséggel, csodálatos hangja van, remek középtartománnyal, megfogott feszes méllyel.
Aki ismer régebbről itt a fórumon, azt tudja hogy előtte több tucat hangfalat kipróbáltam, semmi sem volt az igazi.
Ebben a hangfalban találtam meg a számomra tökéletest, semmi zavaró nincs a hangjában még több órás hallgatás után sem.
Kiemelném a gyönyörű énekhangot, amilyet eddig semmi más hangfalból nem hallottam. Sub-ot is több ismerősöm kereste már a szobámban .
Szinte bármilyen stílusú ZENE hallgatható vele (nyilván rock zenén nem fogja azért a falat lebontani... )!
20 nm alatti szobába ajánlom.
Eladás oka kihasználatlanság, időhiány és hobbi váltás. Az utóbbi 3 hónapban talán 2x szólt...
Postázni nem szeretném, személyes átvételnek örülnék. Mivel az ország közepén lakom, ez nem jelenthet gondot.
Ebben az esetben hozott, vagy HEED AUDIO erősítővel meghallgatható.
Meghálálja a combosabb, jó minőségű erősítőt, de én már nagyon sokféle erősítővel meghallgattam, mindennel jól szól!
Pl. Heed Obelisk I, Pointe csöves, Advance Acoustic, Jungson, Meridian, Xindak, Etalon, Bladelius, Audiolab, Cambridge Audio,
Musical Fidelity.
Pár fontosabb műszaki adat:
Impedancia: 8 Ohm min. 4,4 Ohm
Érzékenység: 87 dB
Frekvencia átvitel: 52 Hz - 20 KHz +/-3 dB (40 Hz -6 dB)
Vágási frekvencia: 700 Hz, 4.5 KHz
Magassugárzó: 25 mm dóm, közép és mélysugárzók: 5"
Méretei: 790x165x264
Súlya: 16 kg/db
Terhelhetőség: 15-200 Watt
Egy angol nyelvű teszt:
https://www.stereophile.com/floorloudsp ... index.html
Megtekinthető/megfülelhető Kecskemét mellett, Fülöpjakabon
Tel.: harminc 231 tizennyolc 90
Ára 215 000 Ft (alku nélkül az alatta látható 3 cm vastag gránitlapot, VAGY 2x3 méter Gotham 4x2,5nmm biwire hangfalkábelt is adom vele!)
A lenti képek korábban készültek, de az állapota semmit nem változott azóta. Jelenleg csak telefonom van,
de igény esetén azzal is készíthetek új képeket.