Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio GX200
Monitor Audio GX200
549 ezer
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Monitor Audio GX200
9 hours ago, Szilárd1 said:
Szépek!
Az eladó köszöni szépen az up-ot.
Szerintem jobb lesz ha leállsz az ilyen típusú hozzászólásszám gyűjtéssel.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Monitor Audio GX200
On 2018. 03. 17. at 3:55 PM, galistvan said:
Szépek!
- BKristof
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Monitor Audio GX200
Nagyszerű hangsugárzó, egy nagyon korrekt eladótól és még az ár is baráti. Nem tudom mi kellhet még.
Hozzám nemrég az Ikon vokal került és tényleg mind a termék, mind az eladó hozzáállása példaértékű.
Meleg szívvel ajánlom és nagy UP a dobozoknak!
Monitor Audio GX200
Ennyiért ajándék.
Up neki.
Monitor Audio GX200
559 ezer
Monitor Audio GX200
Holnap megyek Budapestre, így személyes átadás is megoldható. Várom még az ajánlatokat. (Csak bátran.)
Monitor Audio GX200
569 ezer
Monitor Audio GX200
579 ezer
Monitor Audio GX200
Patika.
Monitor Audio GX200
589 ezer
Monitor Audio GX200
Up a Goldoknak! Én is ilyeneket hajtok zongoralakk feketében... Megkérdezhetem mi lesz helyette? Merre lépsz tovább?
Nagyon jó hangfalak szerintem, hajrá az eladásnak!
Szia, tényleg nagyon jó és annak is örülök, hogy meg tudtak oldani egy jó ribbon magasat, mert nekem a régi is tetszett, de ez tovább ment annál.
Ház felújításra van szánva az értéke, feljebb egyelőre nem tudok feljebb lépni.
Monitor Audio GX200
Up a Goldoknak! Én is ilyeneket hajtok zongoralakk feketében... Megkérdezhetem mi lesz helyette? Merre lépsz tovább?
Nagyon jó hangfalak szerintem, hajrá az eladásnak!
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
Monitor Audio GX200
A GS20 egyfajta összehasonlítás miatt van a képen? Mert engem az inkább érdekelt volna...
Szia,
Tessék, keress bátran.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... omsearch=1
Üdv,
István
Monitor Audio GX200
A GS20 egyfajta összehasonlítás miatt van a képen? Mert engem az inkább érdekelt volna...
Monitor Audio GX200
Gyönyörű! Nekem ez a "megérkeztem" hangfal
Nem csodálom, sok mindent kapott a Platinum sorozatból.
Monitor Audio GX200
Hát ezzekkel valaki nagyon jól fog járni. Nagy szerencsém, hogy nem fekete színben pompáznak.
Hatalmas Up a dobozoknak és a korrekt eladónak!
Köszönöm szépen Robi!
Monitor Audio GX200
Gyönyörű! Nekem ez a "megérkeztem" hangfal
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
- Robertó77
- V.I.P.
- Értékelés: 440
Monitor Audio GX200
Hát ezzekkel valaki nagyon jól fog járni. Nagy szerencsém, hogy nem fekete színben pompáznak.
Hatalmas Up a dobozoknak és a korrekt eladónak!
Monitor Audio GX200
A címben szereplő hangsugárzópár tölgy színben eladó. Nagyon szép állapotban, gyári tartozékok és csomagolás megvan. Egyetlen talp rögzítőcsavar ami nem gyári, ahelyett egy hasonló méretű van a helyén.
Hangsugárzókészlet:
2 x 5.5" RST mélyközép
1 x 4" RST középsugárzó
1 x C-CAM H.F ribbon magassugárzó
És néhány adat még angolul: Nominal Impedance8 ohms Frequency Response35 Hz - 60 kHz Sensitivity (1W@1M)89 dB Crossover FrequencyL.F - M.F: 400 Hz
M.F - H.F: 2.6 kHz External Dimensions (H x W x D)951 x 170 x 300 mm Weight22.2 Kg (48.9 lbs)
Ára: 599 ezer
Az árban benne van, hogy bárhol az országban házhoz szállítom, amennyiben szükséges. Egyébként meghallgatható Makón.
galistvan13@hotmail.com
30/8123731