Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers and Wilkins 686
Bowers and Wilkins 686
Ezúton is üdv az új gazdinak és jó zenehallgatást!
Bowers and Wilkins 686
Elsősorban attól a 3 személytől kérdezem, akik a hirdetés megjelenése óta folyamatosan követik ezt a topikot:
Ha komolyan érdekel a termék, akkor miért nem teszel egy árajánlatot? Mégis milyen összeg lenne szerinted méltányos?
Nem gondolom, hogy az összeg sok, ezért nem fogok hetente tízezreket engedni belőle, ahogyan látom ezt sok hirdető esetében. Tulajdonképpen a pénzre sincs szükségem, így állhatna itt a hirdetés hónapokig. A terméket azonban azért tettem fel eladásra, mert el szeretném adni és szeretnék egy olyan üzletet kötni, ami mindkét félnek megfelelő. Tudom, még csak 3 hete áll itt a hirdetés, én azonban sajnos születésemtől fogva kissé türelmetlen vagyok. Szóval van még esélyem vagy inkább zárjam le, akkor ugyanis legalább nem frusztrálom magam?
Bowers and Wilkins 686
A piac farkastörvényeihez igazodva ezennel 70.000 Ft-ban határozom meg a vételárat és észérvek esetén még ebből is hajlandó vagyok egy egész picit engedni.
korrekt cucc, korrekt áron!
Bowers and Wilkins 686
A piac farkastörvényeihez igazodva ezennel 70.000 Ft-ban határozom meg a vételárat és észérvek esetén még ebből is hajlandó vagyok egy egész picit engedni.
Bowers and Wilkins 686
Maradt még 11 óra hátra, s mivel nincs érdeklődő - többet pedig biztosan nem engedek az árból - pusztán kíváncsiságból megkérdezem:
Az ár magas még így is, a termék szar vagy egyszerűen csak most nincs rá senkinek igénye/pénze?
Bowers and Wilkins 686
Legyen egy szuperkedvező csomagár is! Állványokkal együtt 90.000 Ft. De tényleg csak vasárnap estig, utána visszaáll a rend.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ó-állvány/
Bowers and Wilkins 686
Vasárnap éjfélig (03.11.) 70.000 Ft kedvezményes áron elvihető a termék.
Bowers and Wilkins 686
Kérdésre: Igen, természetesen meg vannak az előlapok is hozzá.
Bowers and Wilkins 686
Hibátlan állapotban lévő, karcmentes, alig-alig használt Bowers and Wilkins 686-os hangsugárzópár eladó.
Főbb technikai adatok: 2 utas kettős rétegű, Nautilus tölcséres 25mm-es alumínium dóm magassugárzó,130mm- es Szőtt Kevlar kónuszú mély/középsugárzó,55Hz - 22kHz frekvencia átvitel, 8 ohm, 100 W teljesítmény.Méretei: 265X170x284 mmTömeg: 4.9 kg
Ára: 90.000 FtAjándékba adok hozzá 2 db. Voodoo Inner Circle High Performance 99.999999%-os, Nakamichi aranyozott RCA csatlakozókkal szerelt hangsugárzókábelt.Ugyanitt (Eger) a hangsugárzókhoz tökéletesen illő Mission Stancette állványok, illetve HK980 sztereo erősítő, együtt kedvezménnyel.