Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heco Victa center 101

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Tompy
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Heco Victa center 101

Hozzászólás Szerző: Tompy »

Eladva!

Tompy
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco Victa center 101

Up

Tompy
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco Victa center 101

Nekem is volt ilyenem! Nagyon szerettem!!

Igen, ez egy jó center! Egy kicsit feljebb lépve ért meg a cserére a victa, az utódja is heco lett!

Marbi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Heco Victa center 101

Hozzászólás Szerző: Marbi »

Nekem is volt ilyenem! Nagyon szerettem!! 

Tompy
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco Victa center 101

A center sérülésmentes gyári állapotú, rendkívül jó hanggal!Színe esspreso, sötétbarna. Tulajdonságai:Victa Center 101 a megjelenésében egy teljesen új, vonzó röviden ívelt külsőt kapott. Jobb teljesítménnyel rendelkezik az elődjénél. Kiváló anyagfelhasználásnak köszönhetően nagyon masszív. A két darab mélyközép sugárzónak köszönhetően dinamikus és torzításmentes hang visszaadásra képes és kiválóan betölti teret. -2 utas bassz-reflex center hangsugárzó-35-38000 Hz frekvenica átvitel-Inpedencia: 4-8ohm-Hangsugárzók: 2x 12 cm-es közép, 20 mm-es magas dóm hangszóró-Érzékenység: 90dB/1W/1m-Keresztváltási frekvencia: 3,5kHz-Max. erósító teljesítmény: 140 Watt-Bi kábelezhetó-Soft-dóm magassugárzó neodymium mágnes-Hosszú rostos papímembrános középsugárzó-Méret (szél x mag x mélys): 480 x 155 x 265 mmNagyobb városokba ingyenes szállítás megoldható!
Ár: 19490.-Ft

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”