Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Xavian Giulia álló hangfal,scan speak
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
A cimben van egy kis eliras(Giulia), hatha ezert nem vittek meg el
Már nincs, úgyhogy csak vevő kell.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha megengeded Szabolcs, egy kis leírás róla.
http://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarzo ... ietta.html
Egy nagyon jó hangú hangfal remek ár-érték aránnyal!
Ez a hugicarol szol , de o is kellemes tarsasagnak tunik. . Szep kis csalad!
A cimben van egy kis eliras(Giulia), hatha ezert nem vittek meg el . Upp gyonyoru dobozoknak!
- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 75
Ha megengeded Szabolcs, egy kis leírás róla.
http://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarzo ... ietta.html
Egy nagyon jó hangú hangfal remek ár-érték aránnyal!
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Nagyon kis tetszetős hangfal. Ès az ár is elèg komoly szerintem. Ezeket a hangfalakat hallotam. De sok más Xavián hangfalat is. Ès mit ne mondjak nekem ezek nagyon elnyertèk a tetszèsem. Most is jelenleg van egy Preludio ès egy neox1 es nálam. Ès nagyon imádom őket. A kis doboz is ugyan olyan jól szerethető mint a nagy. Ha lenne pènzem ami most jelenleg nincs mivel másra kell akkor megvennèl mert tudom hogy ez az ár nem sok èrte. De lehet megèrdeklődők valakit hátha èrdekli.
- Póki
- Újonc fórumos
- Értékelés: 8
Fura egy cég ez. A saját honlapjukon (www.xavian.cz), még rákeresve sem ad ki semmit a Giuliáról, de egyéb régebbi hangfalukról sem.
Dynóéknál szépen visszakereshetők a régi modellek.
Emanation kábelek
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3200
Ilyet anno hallgattam a Dob utcai Akusztika boltban.
Mint egy korai Sonus Faber még a klasszikus időkből! A magassugárzó ismerős a ProAc-ból, a többi membrán az első Cremona sorozatból.
Abszolút lájkolom! :-))
Én is az Akusztikában hallottam, két alkalommal is. Először csak futólag, másodjára sikerült majd egy órát hallgatni, többféle műfajú zenével. Nagyon meglepő és lehengerlő élmény volt. Sok nagy presztízsű gyártó sokkal drágább hangsugárzóját megszégyeníti.
A leendő tulajdonosnak már van egy irigye.
Sok sikert kívánok az eladáshoz!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Bár nem hallgattam még ilyet, de jónak tűnik a cucc, egyrészt a zárt rendszer, másrészt a hangszórói miatt is!!! Sok sikert az eladáshoz!!!
Ilyet anno hallgattam a Dob utcai Akusztika boltban.
Mint egy korai Sonus Faber még a klasszikus időkből! A magassugárzó ismerős a ProAc-ból, a többi membrán az első Cremona sorozatból.
Abszolút lájkolom! :-))
Üdvözlök mindenkit!
Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy eladom a Xavian Giulia nevű hangfalamat! Több komolyabb minőségű hangfalam van ill. megfordult már nálam( pl.: Danish Phyisics Point Zero 3, épített hangfal Seas Excel hangszórókból, T+A Criterion, B&W 686, Chario Syntar 200... stb.), de messzemenőleg ez szólt nálam a legjobban! Ami a hangját illeti túlmutat egykori listaárán( 1.2mft), a természetesség, a hangszerhangok térbeli megjelenítésének és a valódi zene illúziojának keltése a védjegye! Tudását komoly elektronikákkal mutatja meg igazán Unison Research Unico 50, Krell kav400xi, Musical Fidelity M6si. Amit még a paraméteréről tudni érdemes, hogy masszív 27kg, hangszóró készlete Scan Speak Revelator és scan 97000as magas, wbt csatik , gyárilag zárt rendszerű igy a falhoz közel is nyugodtan lehet tenni,tiszta pontos mélyeket produkál. én egy M.I.T. MH750 Terminator hangfalkábellel használom ha van rá időm, de sajnos nem idehaza dolgozom. Cserét, beszámítást nem szeretnék! Köszönöm, hogy végigolvastad hirdetesem!
http://www.hifishock.org/gallery/speake ... -3-xavian/
Üdvözlettel Szabolcs!
Mobil: +36202540627 vagy itt az avx-en, szallitasban tudok segiteni debrecen -hegyeshalom
ár:450eft