Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Svs SB12-NSD sub charcoal black szinben

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: Gabesz26 »

Elkelt .

Az új tulaj nagyon jó vételt csinált vele. Mikor én hazahoztam nem volt jó a kapcsoló, a félév alatt amíg nálam volt egyszer sem sikerült átbillenteni off állásba. Eladás előtt is próbáltam, akkor sem ment. Most az első dolgom volt, h megmutassam a "hibát", természetesen egyből működött a kapcsoló (utána párszor még áthelyeztük a sub-ot, ezért használtam vagy 4-5-ör, és hibátlanul tette a dolgát).

Szóval műszakilag hibátlanként kelt el, az áron pedig természetesen nem változtattam.

Renatto
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 64
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Renatto »

Az a kapcsoló hibátlanul működik. Auto és on állásban is jó. Az iec feletti power kapcsoló amire én gondoltam.

Holnap délutánig jégen a sub egy fórumtárs részére.

Akkor én értettem félre! Elnézést. 
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra
ONKYO RZ50 - Samsung 77S90F OLED - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15

Blondsztyú
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 78

Hozzászólás Szerző: Blondsztyú »

Ennél a sub-nál árában csak egy "jobb" van! Ha  ugyanilyenből kettőt építesz be a rendszerbe!!! 
  UP a " KIS" méregzsáknak!
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

UP a remek mélyládának és a jó árnak!

UI: Mellékesen megjegyezném (nekem is ilyen van), mivel AUTO és ON állása van a kapcsolónak, így gondolom az ON-ra nem billen át. Ebből kifolyólag, azzal a gombbal kikapcsolni nem is lehetne, hanem vagy magától kapcsol ki a műszer - AHOGY AMÚGY IS - vagy tényleg a villásdugót kell kihúzni.

Az a kapcsoló hibátlanul működik. Auto és on állásban is jó. Az iec feletti power kapcsoló amire én gondoltam.

Holnap délutánig jégen a sub egy fórumtárs részére.

Renatto
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 64
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Renatto »

Még vihető.

Egy kép a hátuljáról:
IMG_1100.jpg

Átnézve a sub tetején egy makulát (kb 2mm):
IMG_1099.jpg

UP a remek mélyládának és a jó árnak!  

UI: Mellékesen megjegyezném (nekem is ilyen van), mivel AUTO és ON állása van a kapcsolónak, így gondolom az ON-ra nem billen át. Ebből kifolyólag, azzal a gombbal kikapcsolni nem is lehetne, hanem vagy magától kapcsol ki a műszer - AHOGY AMÚGY IS - vagy tényleg a villásdugót kell kihúzni.
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra
ONKYO RZ50 - Samsung 77S90F OLED - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

Még vihető.

Egy kép a hátuljáról:

Átnézve a sub tetején egy makulát (kb 2mm):

Totya70
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Totya70 »

Nem akarok beleszólni, meg állást foglalni sem, de nekem volt szerencsém Gabesz26-al üzletelni már kétszer is és nagyon korrekt eladó minden tekintetben.1 héten belül elhozta MISKOLCRA  a kábelt és a hangfalakat is arra hivatkozva,hogy legalább meglátogatja a rokonokat .
Azóta is nagy megelégedéssel használom a cuccait.  
Na most az a kérdés máshol az országban vannak-e rokonok?  ...mert ez a sub gazdáért kiált.  

mesteruram
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mesteruram »

Ha még 17-én meglesz, akkor részemről 120 ezret korrektnek gondolok érte.

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

Ha ilyen filléres a hiba, talàn jobb lenne ha kicserélnéd azt a kapcsolót és elkerülnéd az ilyen kellemetlenséget.
Csak egy ötlet.

Jogos felvetés, gondolkodtam is rajta mielőtt meghirdettem, de én biztosan nem állnék neki a javításnak, szervizbe pedig se időm, se energiám nem volt elvinni (2 nap szabadságot kellett volna kivennem, hogy szervizbe vigyem/hozzam, ennyit nekem nem ért...). Amíg nálam tette a dolgát egyáltalán nem zavart a hiba, így nem láttam értelmét szervizeltetni, eladás előtt pedig úgy voltam vele, hogy az árral megpróbálom kompenzálni, aztán az új tulaj majd eldönti megcsináltatja-e. 

Viszont, ha úgy látom majd, h ez lesz az akadálya az eladásnak, akkor megcsináltatom (természetesen akkor már az ára sem ennyi lesz majd, és talán 100 ezerért akkor sem lesz eladó).

Pampika
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: Pampika »

Ha ilyen filléres a hiba, talàn jobb lenne ha kicserélnéd azt a kapcsolót és elkerülnéd az ilyen kellemetlenséget.
Csak egy ötlet.

Mattess
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: Mattess »

Ugyanilyen subom van és a kapcsolót egyszer használtam eddig.....mikor először bekapcsoltam. Nos ezt meg már be sem kell kapcsolni
Ennyiért nagyon megéri.

Szilárd1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Szilárd1 »

Bocs de ezt én nem így értelmeztem.
Idézek: Én 3. tulaj vagyok, év eleje óta van nálam........ , nem 3. tulaj év eleje óta, hanem év elején lett 3. tulajdonos. Értelmesen kell olvasni. :-)
Kapcsoló ide vagy oda. Az egy bitang jó sub.

Fredi4950
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Fredi4950 »

Szerintem nem bennem van a hiba.Tegnap egy esetben nagyobb árat kínáltam ,mint amire valaki ajánlatot kapott ,mire  azt válaszolta az illető ,hogy ez nem korrekt, pedig szerintem ez üzlet.Ugyanaznap egy másik fórumlakóval megbeszéltem ,hogy megyek a készülékért,mire fél nap múlva írt ,hogy jobb ajánlatot kapott annak adja ,anélkül ,hogy ezzel engem is megkínált volna. Én itt kezdő vagyok ,ilyenek vagytok Ti ,nem én.A jelen eladó a hozzászólások számából ítélve ezt jobban tudja.Az érdeklődésem pedig valós volt ,T.eladó írta ,hogy harmadik tulajdonos vagy ez év januártól.
Bocs de ezt én nem így értelmeztem. 
Idézek: Én 3. tulaj vagyok, év eleje óta van nálam........ , nem 3. tulaj év eleje óta, hanem év elején lett 3. tulajdonos. Értelmesen kell olvasni. :-) 
Üdv Fredi4950

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Tyűha »

Szerintem nem bennem van a hiba.Tegnap egy esetben nagyobb árat kínáltam ,mint amire valaki ajánlatot kapott ,mire  azt válaszolta az illető ,hogy ez nem korrekt, pedig szerintem ez üzlet.Ugyanaznap egy másik fórumlakóval megbeszéltem ,hogy megyek a készülékért,mire fél nap múlva írt ,hogy jobb ajánlatot kapott annak adja ,anélkül ,hogy ezzel engem is megkínált volna. Én itt kezdő vagyok ,ilyenek vagytok Ti ,nem én.A jelen eladó a hozzászólások számából ítélve ezt jobban tudja.Az érdeklődésem pedig valós volt ,T.eladó írta ,hogy harmadik tulajdonos vagy ez év januártól.

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

Miért keresi 4. tulajdonosát ilyen rövid idő alatt ? Csak nem a kapcsoló miatt ?

Kedves srác vagy te. Csak hogy mindenki értse mi a háttere ezen kérdéseknek. Kaptam az úriembertől egy elég korrekt üzenetet privátban az alábbi tartalommal: "Üdv. 100 e. Talán lenne rá."

Mivel poénnak éreztem az "ajánlatot", ezért ennek megfelelő választ is kapott, ami úgy látszik sérti az önérzetét  (ha korrektül fogalmazod meg, bármennyire is elfogadhatatlan számomra az ajánlatod korrekt választ is adok)

De hogy a kérdésekre is válaszoljak. Akitől vettem, ő feljebb lépett róla, én pedig szintén váltottam egy Velodyne SPL1200R sub-ra. A sub az említett hibán kívül (ami mint írtam is a működését érdemben nem befolyásolja) műszakilag kifogástalan. 

Tyűha Úrnak pedig ezennel most már kijelentésként írom, h ez nem az ő subja lesz, mert számára nem eladó (ilyen emberrel én nem szeretnék üzletet kötni).

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Tyűha »

Miért keresi 4. tulajdonosát ilyen rövid idő alatt ? Csak nem a kapcsoló miatt ?

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Üdvözlet!

Bár régebbi a keresés, de hátha még aktuális, egy próbát megér.

Sikeres értékesítést! 

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

Gabesz26
Fórumlakó
Fórumlakó

Eladóvá vált a címben szerelő sub, gyári dobozában. Én 3. tulaj vagyok, év eleje óta van nálam, garancia már nincs rá.

A power kapcsolójával van valami, mert a kikapcsoló állásba (fizikailag) nem billen át. Ez egy mezei kapcsoló, pár száz Ft-os alkatrész, még az is elképzelhető, hogy javítható csere nélkül is, de én nem foglalkoztam vele, mert így is tökéletesen használható volt (az automatikus kikapcsolással gond nélkül lekapcsol, áramtalanítani pedig villásdugó kihúzással ezt is lehet ).

A műszaki állapotra való tekintettel az ára legyen 135 ezer Ft 

Helyileg Gödön található, itt rendszerbe kötve meg is hallgatható, de bp-i átadás is lehetséges.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”