Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dual CL-180
Dual CL-180
Elkelt.
Dual CL-180
15 ezer..... ez mér tényleg vicc kategória . Két (mit kettőt, egyet sem) normális mélyhangszórót nem lehet ennyiért venni.
Ha nem küzdenék én is súlyos helyhiánnyal, meg nem hallgatnám az "ezanagydögmegmármegintminek" jellegű háztáji kommenteket, biztos elvinném, mert tuti hogy kis ráfordítással szuper dobozt lehet belőle fabrikálni.
Koszonom a pozitiv hozzaszolast!
Abban en is biztos vagyok hogy a te kezeid kozt meg taltosodna
Faj a szivem erte de mennie kell....
Dual CL-180
Sajnos nekem most nem fér el/bele, hogy halmozzak több cuccot, pedig ez nagyon ide kívánkozna, de azért megjegyezném, hogy itt pl. eléggé megmutatkozik, mi a piaci értéke a kevéssé felhájpolt daraboknak, sok eséllyel jóval gyérebb meg elmegy a többszöröséért is..
Múltkor én is megkaptam az építő jellegű kommentárt egy kisebb még hetvenes évekbeli solid state Luxman erősítő alá, hogy biztos elírtam egy nullát..(33000)
Érdemes összevetni a korabeli árakat ezen az oldalon más hasonlókéval, meg a mostaniakat..biztos nagyon reális , hogy az utókor most 5-6-8x jobbnak ítél meg egykor hasonló árú angol meg amerikai, vagy akár japán cuccokat egyes jobban sikerült (mert tudtommal ez az) németekkel szemben..
http://audio-database.com/DUAL/speaker/cl180-e.html
Koszonom a pozitiv hozza szolast, nagyon sajnalom hogy ennyire nem erdekel senkit a regi idok hifije.
- pollutedsoul
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Dual CL-180
Sajnos nekem most nem fér el/bele, hogy halmozzak több cuccot, pedig ez nagyon ide kívánkozna, de azért megjegyezném, hogy itt pl. eléggé megmutatkozik, mi a piaci értéke a kevéssé felhájpolt daraboknak, sok eséllyel jóval gyérebb meg elmegy a többszöröséért is..
Múltkor én is megkaptam az építő jellegű kommentárt egy kisebb még hetvenes évekbeli solid state Luxman erősítő alá, hogy biztos elírtam egy nullát..(33000)
Érdemes összevetni a korabeli árakat ezen az oldalon más hasonlókéval, meg a mostaniakat..biztos nagyon reális , hogy az utókor most 5-6-8x jobbnak ítél meg egykor hasonló árú angol meg amerikai, vagy akár japán cuccokat egyes jobban sikerült (mert tudtommal ez az) németekkel szemben..
Dual CL-180
15000 Ft az ára.
Dual CL-180
18.000ft.
Dual CL-180
Esetleg hirdesd meg egy kőműves-fórumon is
Dual CL-180
még meg vannak .....
Ajándék méreg drága állvánnyal
Dual CL-180
Mivel érkezik az utód és sajnálnám porfogónak használni, Az árat módosítom 20 000 Ft-ra. Ha valaki az általam meghirdetett rotel végfokkal vásárolná meg egyben akkor a kettő ára 55 000 Ft. Az ajánlat addig él amíg megvan a termék amit kiszemeltem.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2142994
Dual CL-180
Köszönöm!
Dual CL-180
Mivel levettem az állvány ötletét, egy kis segítség:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Dual CL-180
Király az állvány!
Dual CL-180
Saját rendszerben is meghallgatható!
Dual CL-180
Köszönöm a pluszt a dobozok nevében is
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Dual CL-180
Senkit ne tévesszen meg a kora és hogy sokak számára ismeretlen (itt főként a fiatalabbakra gondolok)!
Nekem a kistesó volt (172) és adott árért nemigen van jobb doboz zenére ezeknél!
Nem a ma divatos csimbumm cirkusz, nem akar többet mint amit tud!
Előnyük hogy elég érzékenyek, kis vassal is jól hajthatóak.
Van bennük anyag, nem 3-5 éves élettartamra tervezték/gyártották!
Az eladót nem ismerem, de a dobozok kapnak 1 + szavazatot!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Dual CL-180
Eladó Dual CL 180 hangsugárzó pár.
Három utas konstrukció, dóm közép és magas sugárzó, 25 cm-es mélysugárzó. A doboz zárt rendszerű. Korához képest nagyon szép állapotban, meglepően zenei hangzással. Hangszóróvédő előlapok megvannak.
Ötödik kerületben meghallgatható, átvehető.
Adatok:
Telefon: 0620/595-4311
Ár: 23000ft