Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó hibás Jamo Sub 260 sötétalma szinű
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Lehet egy picit alúl kalibráltam az árát mert túl sok vevő lett volna viszont a leggyorsabb jelentkező meg is vette remélem eléri célját és még használni is tudja majd.
Sok sikert.
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

Jégen van holnap nagy valószínűséggel zárom a hírdetést.
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

Nagyon köszönöm a biztatást mindenkitől lehet úgy tűnik nem számít nekem pedig nem így van. Akadt rá érdeklődő ha hétvégén nem megy el lezárom és írok a barkácsoló topikba. Egyébként meg járjon utána az új gazdája.
Szép napot.
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Helló!
A helyedben áttenném a "barkácsolós" topicba.
Ennyiért szerintem hibás erősítővel is piszok jó vétel: egy hangszóróért, és egy hozzá illő szép dobozért, a szerelvényekért, és az elektronika használható részéért 10.000 forint nudli, főleg postával.
(arról nem is beszélve, hogy talán valaki szerez hozzá egy kapcsolási rajzot, és meg tudja javítani...)
Kb. 10 perce gondolkodok, hogy ezt írjam meg neked, vagy megvegyem: de magamat ismerve sohasem készülne el, csak ezt tart vissza ;-)
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

Makulátlan esztétikai állapotban müködésképtelenül árulom.Sajnos a helyi szaki azt mondta nem tudja javítani mert valamilyen alkatrésznek(IC) ki van gyárilag csiszolva a típus száma így jelképes áron alku nélkül postával bárhová az országba 10.000FT-ért eljuttatom.
Elérhetőség:0630529680kilenc.