Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Cremona "M" Black Maple
Elkelt, köszönöm a lehetőséget!
- cserkesz
- Törzsvendég
- Értékelés: 184
nem hiszem, h visszahozzák...
- cserkesz
- Törzsvendég
és abból is a régebbi kiadás!
- cserkesz
- Törzsvendég
az állódoboz elhelyezési érzékenysége miatt én is a monitor hagsugárzónál kötöttem ki, akinek azonban nagy tere van, csapjon le erre a ritkasâgra, nem bánja meg! Patent kolléga pedig megoldást találhat a cremona auditorban
hiszen mindegy, csak sonus. legyen...
Ha csak a szoba akusztikájához való illesztés a gond, akkor, a fotót látva, van esély a megtartásra. Számtalan kiváló anyag van fenn a szobaakusztika hangolásáról és annak hatásáról. Elegendő megnézni Mike Malinowski zeneszobáját. Dedikált szoba, mégis sok hengeres hangolóelem van benne...
Legolcsóbb cremona m a Föld 1.0-n.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Újra eladó a hangfal, és lett egy jobb ár is: 930 000 ft
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Mármint csövessel tetszett jobban a Cremona, vagy a Grand Piano? Mert nekem nem tiszta, de kíváncsívá tettél.
A Cremona tetszett jobban csövessel. Egy Ayon Spirit volt az...
A tiedéhez képest nagyon más hang! Mindkettőt hallottam az SF Musica-val. De hallgasd meg, csövessel jobban tetszett anno...
Mármint csövessel tetszett jobban a Cremona, vagy a Grand Piano? Mert nekem nem tiszta, de kíváncsívá tettél.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Szia!
SF Grand Piano-hoz képest miben más?
P.
A tiedéhez képest nagyon más hang! Mindkettőt hallottam az SF Musica-val. De hallgasd meg, csövessel jobban tetszett anno...
Szia!
SF Grand Piano-hoz képest miben más?
P.
Konkrétan nem hallottam azt a típust, de ez kb. 3x drágább volt..
Biztos van itt néhány Cremona tulajdonos, aki esetleg tudja.
Felmerült beszámítós kérdés privátban, de itt válaszolok inkább.
Beszámítani maximum Harbeth hangfalat tudok.
köszönöm a megértést
Nekem is ilyenem van, ugyanebben a színben.
Töretlen a szerelem évek óta.
A kivitelénél csak a hangja szebb.
Nagy UP neki!
Én megvenném ha nem lenne már egy pár.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Eladó vált Sonus Faber Cremona M sötét színű hangfalam!
Második tulajdonosa vagyok, a korábbi forgalmazótól vásároltam. Kb. 4,5-5 éves lehet.
Figyelem!
Az utólagos vitákat megelőzve, felhívom mindenki figyelmét, hogy az egyik dobozon külső hibák láthatók. A hátsó részen némi benyomódás, illetve a jobb oldalán 2 x 1 cm-es benyomódás a furnéron. Igyekeztem mindent lefotózni. Hozzám már így került, nem tudom az okát, de nem is érdekelt, mert technikai értelemben hibátlan a hangfal.
Ár: 950 000 Ft (eredeti ár 8000 EUR, ez itt most az ár 38%-a)
Helyileg Budapest/Zugló
Témobil 760 6553
Személyes vélemény: imádom ezt a dobozt, ráadásul annyira, hogy ez már a második pár belőle. Viszont nem rég költöztem és a szoba akusztikával sehogy sem tudom illeszteni. (sok erősítővel és még több kábellel kisérleteztem már).
A hibátlan:
A hibás:
A hibák: